Ben izlemek istiyorum. Esmadan bu kadar ayrı kalmak yeter. O yüzden size olumsuz bastım. 😅😅 @Alemdar @Emre Ozansoy
Başka dizilerini izle Hudutsuz Sevda başlayana kadar.Ben izlemek istiyorum. Esmadan bu kadar ayrı kalmak yeter. O yüzden size olumsuz bastım. 😅😅 @Alemdar @Emre Ozansoy
Stokları tükettim. Sadece Gönül Dağı var şuan izlemediğim. (1 Hafta)Başka dizilerini izle Hudutsuz Sevda başlayana kadar.![]()
Başka dizilerini izle Hudutsuz Sevda başlayana kadar.![]()
Dün dediğim gibi yeni bölüm var Hudutsuz'un 😂 Ben yine de stok bölüm vardır diyorum bu akşam fragman gelirse eğer süpriz olsun diye bırakmışlardırStokları tükettim. Sadece Gönül Dağı var şuan izlemediğim. (1 Hafta)
Sevil Akı haberleri dolaşıyor, ben duymadım ama gelirse olay olur. Düşman olarak gelsin bir de.Dün dediğim gibi yeni bölüm var Hudutsuz'un 😂 Ben yine de stok bölüm vardır diyorum bu akşam fragman gelirse eğer süpriz olsun diye bırakmışlardır
Esma'yı izlemek güzel olacaktır Hobbit'im
Sevil Akı mı güzelllll 😂Sevil Akı haberleri dolaşıyor, ben duymadım ama gelirse olay olur. Düşman olarak gelsin bir de.![]()
Güzel demedim, gelirse olay olur dedim.Sevil Akı mı güzelllll 😂
Ben güzel dedim zaten 😂 Sen değil.Güzel demedim, gelirse olay olur dedim.Kadın düşman istiyorum, kök söktürsün.
![]()
Didem'de ölsün, düşman olsun.Ben güzel dedim zaten 😂 Sen değil.
Herhalde Davut'un karısı olarak gelir Dido'nun yengesi.
Nergis zaten ölü balık gibi bakıyor herkese aga. Yetti o da, yaktı Damla'yıDidem'de ölsün, düşman olsun.Nergis Leto'dan beklediğim hikayeyi alamadım, o da çıkabilir.
![]()
Asiye gibi bir karaktere ihtiyacı var dizinin. Ortalığı karıştıracak, herkese kafa tutacak birisi. Nergis'e kocasının ölümünden sonra bu yazılabilirdi ama olmadı, karakterin kalmasına gerek yok. Damla da aynı şekilde.Nergis zaten ölü balık gibi bakıyor herkese aga. Yetti o da, yaktı Damla'yı
İki kadın çıksa bütçe açılsa Halo'nun da yengesi gelse onu da Derviş'e yazarız Sevda temasından çıkmayızAsiye gibi bir karaktere ihtiyacı var dizinin. Ortalığı karıştıracak, herkese kafa tutacak birisi. Nergis'e kocasının ölümünden sonra bu yazılabilirdi ama olmadı, karakterin kalmasına gerek yok. Damla da aynı şekilde.![]()
Harun Amca'yı bekliyorum ben daha. Bu adam hiç mi merak etmiyor yeğenini? Telefonu yok bir şeyi yok, bütçeyi ona ayırıp getirsinler Olgun Şimşek'i.İki kadın çıksa bütçe açılsa Halo'nun da yengesi gelse onu da Derviş'e yazarız Sevda temasından çıkmayızYengesi de Nergis'i öldürsün Hudutsuz temasından da çıkmayız
![]()
Olgun EDHO'daki gibi sezon finalinde çıkmak ister manyak herif 😂Harun Amca'yı bekliyorum ben daha. Bu adam hiç mi merak etmiyor yeğenini? Telefonu yok bir şeyi yok, bütçeyi ona ayırıp getirsinler Olgun Şimşek'i.![]()
Gelsin de ne şartla olursa olsun. Ama Harun Amca olayına girilmesi gerekiyor, sonuçta Halil İbrahim'in hikayesini izliyoruz.Olgun EDHO'daki gibi sezon finalinde çıkmak ister manyak herif 😂
Patır gözümde Bahadır oldu yeniden, Süper Bahadır olmak istiyorsa AKILLICA bu konuya girmeliGelsin de ne şartla olursa olsun. Ama Harun Amca olayına girilmesi gerekiyor, sonuçta Halil İbrahim'in hikayesini izliyoruz.
Uğur Yücel şu an Sandık Kokusu'nda. Olmasaydı eğer diziye aşırı yakışırdı.Patır gözümde Bahadır oldu yeniden, Süper Bahadır olmak istiyorsa AKILLICA bu konuya girmeli
Ama bir Uğur Yücel de olurdu baba
Çıkartırız babam ver biraz daha money 😂Uğur Yücel şu an Sandık Kokusu'nda. Olmasaydı eğer diziye aşırı yakışırdı.![]()
Bkz. Gönül Dağı.Çıkartırız babam ver biraz daha money 😂