Ben hiç değilim.yeşillik var hala bilemedim izleyen ben değilim
Ben hiç değilim.yeşillik var hala bilemedim izleyen ben değilim
Manak ne demek ?Karadeniz ne manağ? Dizi İstanbul'da değil mi? :S
O kadar beklentiye girdik sonuç resmen hayal kırıklığı. Ben aksiyon işleri hareketlenene kadar izlemeyi düşünmüyorum.Dizinin fragmanı umut vaad ediyor hafiften. Ama 2. Fragmanı görmeden bişey diyemem. Bu denli birkaç bölüm daha izlersem, ben de olmam artık.
5 bölüm verdim ben kendimeO kadar beklentiye girdik sonuç resmen hayal kırıklığı. Ben aksiyon işleri hareketlenene kadar izlemeyi düşünmüyorum.
Yeni sezonun ilk bölümü nasıl mı olmalıydı? Böyle. Hadi bunu şimdi yaptınız bari Nedime ile Kika'ların anlaşma sahnesini, Rızvan'ın vurulma sahnesini çekip bir başlangıç yapsaydılar şu an çok farklı noktada olurdu dizi.
Elbette 100% hak veriyorum.Yeni sezonun ilk bölümü nasıl mı olmalıydı? Böyle. Hadi bunu şimdi yaptınız bari Nedime ile Kika'ların anlaşma sahnesini, Rızvan'ın vurulma sahnesini çekip bir başlangıç yapsaydılar şu an çok farklı noktada olurdu dizi.
İlk bölümüne az çok baktım ama ikinci bölüme hiç bakmadım. Tamamlarsam onları göz atarım.
Dileğim bölümdeki aksiyon sahnelerinin fragmanda olduğu kadar olmaması.Elbette 100% hak veriyorum.
Dileğim bu fragmanlarla bölümler izlemek
Aklıma EDHO 200 geldiDileğim bölümdeki aksiyon sahnelerinin fragmanda olduğu kadar olmaması.
İlyas ölmediyse Fikret de ölmez.Aklıma EDHO 200 geldi
İlyas zaten vurulmamıştı da Fikret vurulurİlyas ölmediyse Fikret de ölmez.
Aksiyon artmalı, resmen ses olsun diye açtım diziyi. Tadı yakalayamadım.Dizi eski havasını yakaladı bu bölüm.
Bölüm sonuna kadar Benden Selam Olsun Bolu Beyi ve Dolanı Dolanı türküsü çalacak.
Bu bölüm @batuhankaralar 'ı yeniden safımıza çekeceğiz