NOW Hudutsuz Sevda - Dizi Yorumları

Tanıyormusun Carry'i ? Tebrik et benim yerime :)

Bu arada haberin var mı ? Miray Daner diziyi sevmiyormuş, sadece ticari bir proje olarak görüyormuş. Şimdilik bir ayrılık kararı almamış ama belki gelecek sezon sonu ayrılabilir 😱
Kara bulutlarını şu kadından çek. 😂

• Aynen
Reactions: ömer karataş
tamer'in sonu nasıl olur sizce?
a) kafasına sıkılır
b) bıçakla öldürülür
c)pencereden atılır
d)boğularak ölür
e) diri diri gömülür
f) diğer(aklınıza başka ne geliyorsa)

Neden bilmiyorum ama diziden soğudum. Yayınlanan fragmanlardaki klişelerin saçmalığı, kadroya dahil olan isimler derken dizinin içine edilecek gibi, umarım yanılırım.

• Üzücü
Neden bilmiyorum ama diziden soğudum. Yayınlanan fragmanlardaki klişelerin saçmalığı, kadroya dahil olan isimler derken dizinin içine edilecek gibi, umarım yanılırım.
edho'da da bazen böyle yazıyordu bahadır özdener hatta sakin biten sezon finallerinde bile sakin normal bölümlerde entrika yazıyordu yeni sezon belli olacak herşey bence aksiyon değil entrikadan devam ederse zaten dizi fazla sürmez yeni sezon'da

edho'da da bazen böyle yazıyordu hatta sakin biten sezon finallerinde bile sakin normal bölümlerde entrika yazıyordu yeni sezon belli olacak herşey bence aksiyon değil entrikadan devam ederse zaten dizi fazla sürmez yeni sezon'da
Sürmesin bence, gerek yok. Hatta yeni sezon kararını da iptal etsinler, 34'te Halil İbrahim herkesi öldürüp Zeynep ile tatile çıksın. :A

• Güldürdün
Sürmesin bence, gerek yok. Hatta yeni sezon kararını da iptal etsinler, 34'te Halil İbrahim herkesi öldürüp Zeynep ile tatile çıksın. :A
Eğer Raci Bey ile 100% mafya dizisi gelecekse iptal olabilir :A

Yoksa bu adamlardan mahrum kalamam ben, sonuna kadar.
Zaten diziye başlama sebebim ne Denizcan ne Buraklar ne Miray, Bahadır Özdener'in hatrı olmasa bu kadrodan Burak Sevinç'i çıkar izleyeceğim bir dizinin kadrosu bile olmazdı :F

Dizinin bugüne kalma sebebi yazarlarıdır

Forum İstatistikleri

Konular
176,554
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy