Dur ekliyim + Kurtlar Vadisi gibi olursa yoksunEdho ve Bbcs gibi yaparlar ise ben ikinci sezon yokum..
Şaka bi yana, olursun olursun ben seni bırakmam
Dur ekliyim + Kurtlar Vadisi gibi olursa yoksunEdho ve Bbcs gibi yaparlar ise ben ikinci sezon yokum..
Bir takipçinin ikinci sezon hakkında fikri.... 'Destanın bittiği yerde savaş başlıyor'... Muhteşem bir özet geçmiş ve mantıklı bir yaklaşım olmuş. Son 5 bölüm'e girdik 🔥
@Emre Ozansoy @ömer karataş @Angelica @Hobbit @Vega @batuhankaralar
Ekli dosyayı görüntüle 126551
Ekli dosyayı görüntüle 126552
Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener aksiyon anlamında Deli Yürek, Kurtlar Vadisi (Pusu), EDHO'yu yaptılar ve şimdi Hudutsuz Sevda.Çok mantıklı yazmış bravo valla
Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener aksiyon anlamında Deli Yürek, Kurtlar Vadisi (Pusu), EDHO'yu yaptılar ve şimdi Hudutsuz Sevda.
Hudutsuz Sevda'da aksiyonun dozu gerçekten az saydığım eski işlerine göre. Ama ve ama... cidden yazdıkları şeyler bir yerden bir şekilde alınıyor ve efsane bir şekilde yazılıyor ve biz de kalemlerine tutuluyoruz.
Ha KVP izliyorum şimdi, çok mu özledim ? Çok özledim çok, aksiyon bir an olsun durmuyor ama bu adamlar bir başka be abla
Sıkılmıyoruz. İsterse 100 saat yazsınlar sıkılmayız 😂Valla bende çok ama çok özledim
Sıkılmıyoruz. İsterse 100 saat yazsınlar sıkılmayız 😂
Hudutsuz Sevda 30 Mayıs Perşembe akşamı, 34. bölümü ile sezon finali yapıyor.
Nice sezonlarımız olsun@Angelica @batuhankaralar @Emre Ozansoy @Hobbit @ömer karataş
Carry'cim harika bir analiz yapmış. Bahadır Özdener'in aklından geçenleri okumuş.Bir takipçinin ikinci sezon hakkında fikri.... 'Destanın bittiği yerde savaş başlıyor'... Muhteşem bir özet geçmiş ve mantıklı bir yaklaşım olmuş. Son 5 bölüm'e girdik 🔥
@Emre Ozansoy @ömer karataş @Angelica @Hobbit @Vega @batuhankaralar
Ekli dosyayı görüntüle 126551
Ekli dosyayı görüntüle 126552
Tanıyormusun Carry'i ? Tebrik et benim yerimeCarry'cim harika bir analiz yapmış. Bahadır Özdener'in aklından geçenleri okumuş.
Kara bulutlarını şu kadından çek. 😂Tanıyormusun Carry'i ? Tebrik et benim yerime
Bu arada haberin var mı ? Miray Daner diziyi sevmiyormuş, sadece ticari bir proje olarak görüyormuş. Şimdilik bir ayrılık kararı almamış ama belki gelecek sezon sonu ayrılabilir 😱
Vallah ben ortaya atmadım ama bunu 😱Kara bulutlarını şu kadından çek. 😂
Olsun. Yinede içten içe olmasını istediğini biliyorum.Vallah ben ortaya atmadım ama bunu 😱
Vallahi yok istemiyorum kalsın la yeter 😂Olsun. Yinede içten içe olmasını istediğini biliyorum.![]()
Ateş'in ölümü gibi herkes sıkar 😂tamer'in sonu nasıl olur sizce?
a) kafasına sıkılır
b) bıçakla öldürülür
c)pencereden atılır
d)boğularak ölür
e) diri diri gömülür
f) diğer(aklınıza başka ne geliyorsa)
olabilir halil ibrahim fikret şota nesim durum'a göre artabilirAteş'in ölümü gibi herkes sıkar 😂
+ Rızvanolabilir halil ibrahim fikret şota nesim durum'a göre artabilir![]()
![]()
onun yerine fikret sıkar ama belli de olmaz+ Rızvan