Bu akşam dizimizi geç bir vakitte izleyeceğim. Ama bu fragman ilk fragmanın ardından yayınlansaydı heralde acayip yükseliş yaşardı. Güzel bir sahneİkinci fragmanı bölüm günü, bölümden iki saat önce vermek mi?
Bu akşam dizimizi geç bir vakitte izleyeceğim. Ama bu fragman ilk fragmanın ardından yayınlansaydı heralde acayip yükseliş yaşardı. Güzel bir sahneİkinci fragmanı bölüm günü, bölümden iki saat önce vermek mi?
Bahadır Özdener hocam 20.Bölüm için Hakan'ın ölmesini, 21'den itibaren Baba Marten girişi, 22'den itibaren EDHO gibi masa olayları istek değil ihtiyaç amin 😂🙏
Bölüm güzel mi ? KaçırdımHalil İbrahim'in evi basıp "Benden Selam Olsun Bolu Beyine" ile kurtardığı sahne...Şu şarkı ve Cezaevinde "Halil İbrahim" söyledikleri sahneden bir ön izleme verilse uçardık.
Davut'u da düşman yaptık kendimize en son.Bölüm güzel mi ? Kaçırdım![]()
alakası yok ama davut'u öldürüp mekana çöksün halil ibrahim zeynep işletsin mekanıAy bu arada, Temel'in annesi ve babası ile Muzaffer ve Fatma'yı çıkartabiliriz. Ceylan da çıkarsa bir oyuncu kaşesi çıkar.
Yeni düşman açıldı ✅alakası yok ama davut'u öldürüp mekana çöksün halil ibrahim zeynep işletsin mekanı![]()
![]()
aynısıYeni düşman açıldı ✅ Fikret-Halo iş birliği ✅ Oğuz eklenecek ✅ Mecnun binbaşı ⏳
Ek olarak: Damla/Fikret ship'i bu bölümden sonra açıldı. Damla dizide 70 dakika görünmedi. Göründüğü 5 dakikada Ayşe'yi ters düz etti. 😅 Çok sinsi çok. Fikret'in birşeyden haberi de yok zavallım. 😂Yeni düşman açıldı ✅
Fikret-Halo iş birliği ✅
Oğuz eklenecek ✅
Mecnun binbaşı ⏳
Yılmaz Marten'in yaptığı bir hareketi ilk defa çok sevdim, Oğuz'un açığa alınma mevzusunda geç bile kalındı.Yeni düşman açıldı ✅
Fikret-Halo iş birliği ✅
Oğuz eklenecek ✅
Mecnun binbaşı ⏳
Uğur Yücel bizim dizide mi ? 😱Uğur Yücel ile ilgili haber gelmiş, hazır dizisi de yokken baba Marten yada Davut olabilir mi?@xxAlemdarxx @ömer karataş @batuhankaralar
Hayır.Uğur Yücel bizim dizide mi ? 😱
Bahadır Özdener'e tekrar güvenir mi ? EDHO olayından sonraHayır.Anlaştığı diziden ayrılmış, Davut karakteri için teklif gitse (karakter bayağı ses getirecek gibi) kabul eder bence diyorum.
![]()
Bahadır Özdener'lik bir durum yok aslında bakıldığında. Hem burada Fatih Aksoy faktörü de var.Bahadır Özdener'e tekrar güvenir mi ? EDHO olayından sonra
Keşke ya ama ben şahsen Kurtoğlu karakteri diziye girecek ve uzun ömürlü olacaksa isterdim ama Davut'a da hayır demem![]()
baba marten olur olursa bence davut kısa kalan bir karakter olabilir halil ibrahim'in namının yürümesi içinUğur Yücel ile ilgili haber gelmiş, hazır dizisi de yokken baba Marten yada Davut olabilir mi?@xxAlemdarxx @ömer karataş @batuhankaralar
Davut sağlam biri olmalı, dediğin gibi duayen bir isim şart dizide Burak Sergen gibiBahadır Özdener'lik bir durum yok aslında bakıldığında. Hem burada Fatih Aksoy faktörü de var.
Davut karakterinin adı çok geçtiğinden normal bir oyuncunun canlandıracağını düşünmüyorum, Uğur Yücel iyi gider aslında ama bakalım.