Emre Ozansoy
Moderatör
Askerini görevden alan Yılmaz Marten'i öldürür.Gelişi nasıl olacak merak ediyorum @Emre Ozansoy
Askerini görevden alan Yılmaz Marten'i öldürür.Gelişi nasıl olacak merak ediyorum @Emre Ozansoy
Düşünsene şöyle bir fragman : Mecnun binbaşı geliyormuş gizlice "siz çok oldunuz" diyip Hakan ile Yılmaz Marten'in kafasına sıkıp "geliyorum" demesi 😂Askerini görevden alan Yılmaz Marten'i öldürür.![]()
sonrada şirinler evine gidip ben harun amcasıyım diye yakınında oluyormuş halil ibrahim'in kumandanDüşünsene şöyle bir fragman : Mecnun binbaşı geliyormuş gizlice "siz çok oldunuz" diyip Hakan ile Yılmaz Marten'in kafasına sıkıp "geliyorum" demesi 😂
Halil İbrahim de biraz daha büyük bir güç olmalı. Bunu yapabilir bence Caner. Eli kolu uzun birisi bence. Ama henüz görmedik. Ayrıca bu bölüm özelinde Zeynep'in Halil'e şaşırmasına sevindim. Zeynep ilk bölümlerde silah kullanmayı biliyorum gerektiğinde görürsünüz şeklinde cümleler kurmuştu. Oradan buraya gelmesine benim adıma üzücü oldu. Sevindim o yüzden bu yeni gelişmeye.Askerini görevden alan Yılmaz Marten'i öldürür.![]()
Uğur Yücel gelirse dost karakter olmalı. Davut için Engin Benli fena olmazdı aslındaUğur Yücel ile ilgili haber gelmiş, hazır dizisi de yokken baba Marten yada Davut olabilir mi?@xxAlemdarxx @ömer karataş @batuhankaralar
Engin Benli'yi BBCS'de rezil edince burada yakıştıramadımUğur Yücel gelirse dost karakter olmalı. Davut için Engin Benli fena olmazdı aslında![]()
La biz niye Gürkan Uygun'u çağırmıyoz zaten her projeye evet diyorAskerini görevden alan Yılmaz Marten'i öldürür.![]()
En son Deha ile görüşüyor denilmişti, dolu yani.La biz niye Gürkan Uygun'u çağırmıyoz zaten her projeye evet diyor
Tag yapalım lütfen Gürkan Bey için @ömer karataş @batuhankaralar
Olmaz ayrılsın, anlaşmasınEn son Deha ile görüşüyor denilmişti, dolu yani.![]()
Fena değilDün gelmediği için bayağı heyecanlı bir şey gelir diye bekledim ama bu beni kesmedi, gün içerisinde yada yarın çata patlı bir fragman lazım. @xxAlemdarxx @batuhankaralar @ömer karataş @Angelica
Galaya git usta bende geleyimÇok kararsızım yarın Kül Masalı galasına mı gitsem yoksa Hudutsuz Sevda mı izlesem @xxAlemdarxx.![]()
Bu dörtlü ne alaka? 😱
Yepyeni bir ittifak kuruldu ; Fikret-Halo-Levent-Yavuz zaten bu dörtlü beraber hareket ediyor cenazede gördük.Bu dörtlü ne alaka? 😱