Emre Ozansoy
Moderatör
Yılmaz Marten'in yaptığı bir hareketi ilk defa çok sevdim, Oğuz'un açığa alınma mevzusunda geç bile kalındı.Yeni düşman açıldı ✅
Fikret-Halo iş birliği ✅
Oğuz eklenecek ✅
Mecnun binbaşı ⏳
Yılmaz Marten'in yaptığı bir hareketi ilk defa çok sevdim, Oğuz'un açığa alınma mevzusunda geç bile kalındı.Yeni düşman açıldı ✅
Fikret-Halo iş birliği ✅
Oğuz eklenecek ✅
Mecnun binbaşı ⏳
Uğur Yücel bizim dizide mi ? 😱Uğur Yücel ile ilgili haber gelmiş, hazır dizisi de yokken baba Marten yada Davut olabilir mi? @xxAlemdarxx @ömer karataş @batuhankaralar
Hayır. Anlaştığı diziden ayrılmış, Davut karakteri için teklif gitse (karakter bayağı ses getirecek gibi) kabul eder bence diyorum.Uğur Yücel bizim dizide mi ? 😱
Bahadır Özdener'e tekrar güvenir mi ? EDHO olayından sonraHayır. Anlaştığı diziden ayrılmış, Davut karakteri için teklif gitse (karakter bayağı ses getirecek gibi) kabul eder bence diyorum.
Bahadır Özdener'lik bir durum yok aslında bakıldığında. Hem burada Fatih Aksoy faktörü de var.Bahadır Özdener'e tekrar güvenir mi ? EDHO olayından sonra
Keşke ya ama ben şahsen Kurtoğlu karakteri diziye girecek ve uzun ömürlü olacaksa isterdim ama Davut'a da hayır demem
baba marten olur olursa bence davut kısa kalan bir karakter olabilir halil ibrahim'in namının yürümesi içinUğur Yücel ile ilgili haber gelmiş, hazır dizisi de yokken baba Marten yada Davut olabilir mi? @xxAlemdarxx @ömer karataş @batuhankaralar
Davut sağlam biri olmalı, dediğin gibi duayen bir isim şart dizide Burak Sergen gibiBahadır Özdener'lik bir durum yok aslında bakıldığında. Hem burada Fatih Aksoy faktörü de var.
Davut karakterinin adı çok geçtiğinden normal bir oyuncunun canlandıracağını düşünmüyorum, Uğur Yücel iyi gider aslında ama bakalım.
davut kısa kalan biri olur bence baba marten rolüne daha sağlam biri gelir piyasada en güçlü aile marten ailesi gibi ama onlarında üstü var denmişti gerçiDavut sağlam biri olmalı, dediğin gibi duayen bir isim şart dizide Burak Sergen gibi
Baba Marten olayını sezon sonuna sakladıklarını düşünüyorum ben. Yoksa Davut olayına girilmez, Yılmaz ölürdü. Mart sonu yada Nisan ortasına kadar Davut meselesi sürer.davut kısa kalan biri olur bence baba marten rolüne daha sağlam biri gelir piyasada en güçlü aile marten ailesi gibi ama onlarında üstü var denmişti gerçi
işte geçici olur o esas düşmanlar baba marten ve sonrakiler olacakBaba Marten olayını sezon sonuna sakladıklarını düşünüyorum ben. Yoksa Davut olayına girilmez, Yılmaz ölürdü. Mart sonu yada Nisan ortasına kadar Davut meselesi sürer.
Baba Marten'i de Musa Uzunlar yaparız, Levent Ülgen yaparız.işte geçici olur o esas düşmanlar baba marten ve sonrakiler olacak
gel kumandanım gel yeni asker'de geliyor hem : fikret leto
DAYI NOLUYOR GERİ Mİ DÖNÜYOR MECNUNUM
2 bölümü kalmış çektikleri dizinin, dönüyor mekanın sahibi (evet mekanın sahibi).DAYI NOLUYOR GERİ Mİ DÖNÜYOR MECNUNUM
SENI YERIZ MECNUN REIS 😂2 bölümü kalmış çektikleri dizinin, dönüyor mekanın sahibi (evet mekanın sahibi).
Gelişi nasıl olacak merak ediyorum @Emre Ozansoyo düşmanları yesin
aynısı bu arada edho'nun hain ateş'i erkan bektaş safir'den ayrılmış davut o olursa şaşırmamGelişi nasıl olacak merak ediyorum @Emre Ozansoy