revize netleşti teşekkürler bilgi içinKimler sana bilgi verdi bilmiyorum ama senaryo tarafı revize edildi ve 1-2 sahne'de fazladan eklendi gardaşımKesin bilgi
Hastane vs sahneleri ilk başta yoktu
Son düzenleme:
revize netleşti teşekkürler bilgi içinKimler sana bilgi verdi bilmiyorum ama senaryo tarafı revize edildi ve 1-2 sahne'de fazladan eklendi gardaşımKesin bilgi
Hastane vs sahneleri ilk başta yoktu
Rica ederim @Emre Ozansoy kapak sesi geldi mi hacı 😂revize netleşti tşekkürler bilgi için
Oh şükür be 3 ay en azından görmek zorunda kalmayacağızŞu an itibariyle sezon finali çekimleri bitti100% Kesin artık
Bu akşam yetişirse fragmanın gelmesini bekliyorumBomba gibi bir sezon finali geliyor, diziyi sezon finalinde bırakmak isteyenlere kötü haber bırakamayacaksınız
SENİ VURURUM LAN GEL 😂😂Oh şükür be 3 ay en azından görmek zorunda kalmayacağız
Yeni sezonda geldiği gibi gidecek dizi çöplüğüne inşallah
burak sevinç(fikret)gibi geliyor doğruysa hudutsuz sevda'dan ayrılıp teşkilat'a geçerse şaşırmam
Yakarım bu dünyayıburak sevinç(fikret)gibi geliyor doğruysa hudutsuz sevda'dan ayrılıp teşkilat'a geçerse şaşırmam
ama başka diziden'de olabilir başrol ayrılığı haberi belki'deYakarım bu dünyayı
M.Yıldırım olabilir Teşkilat'tanama başka diziden'de olabilir başrol ayrılığı haberi belki'de
o biliniyor zaten başka oyuncu olabilir ama yine ordanM.Yıldırım olabilir Teşkilat'tan
Nasıl yani 🤔
Başrol ayrılabilir sesleri geldi deNasıl yani 🤔
Başrol ayrılabilir sesleri geldi de
Gizli kaynaklar abla 😂Kim dedi
Fikret ölmez daha ayrı ayrı 4 çocuk yapacak biz Hudutsuz Sevda : Pusu beklerken dizi Hudutsuz Sevda : Fikretin Kuşu olarak devam edicek, bu da @Carpe Diem'i tatmin eder ancaYaaa Fikret değilldir inşAllah
Fikret ölmez daha ayrı ayrı 4 çocuk yapacak biz Hudutsuz Sevda : Pusu beklerken dizi Hudutsuz Sevda : Fikretin Kuşu olarak devam edicek, bu da @Carpe Diem'i tatmin eder anca
Lan kim vurdu ? Tamer mi lan o ?Revize edilmiş hali bu ise revize edilmeden önceki halini merak ediyorum, komedi resmen.
https://twitter.com/x/status/1795358280988176702
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?