Yeni sezona bile ikna edicez seniBeni bunlarla geri döndüreceğinizi düşünüyorsanız doğru düşünüyorsunuz.
Yeni sezona bile ikna edicez seniBeni bunlarla geri döndüreceğinizi düşünüyorsanız doğru düşünüyorsunuz.
Hangi fragman daha rezil ? BBCS mi Hudutsuz mu ? 😂😂Gelen fragmanın rezilliği.
Sağlam bir rakip diziyi unutturmaya yeterSon 3-4 bölüm, düşük tempoyla izliyoruz. Sezon finali bari akılda kalsın
TOTAL'de 11 alan İnci Taneleri geçtiğimiz hafta Hudutsuz'la 5 aldı da neyse canom daha çok beklersinDizi başladığından beri kalitesizlikte zirvedeydi şimdi nirvanaya ulaşmış
Sağlam bir rakip diziyi unutturmaya yeter
Yeni diziler işini bitirecekTOTAL'de 11 alan İnci Taneleri geçtiğimiz hafta Hudutsuz'la 5 aldı da neyse canom daha çok beklersin
İnci Taneleri'ni bitirsin Hudutsuz'a dokundurtmam 😂Yeni diziler işini bitirecek
Sen dokundutmazsın ama yeni dizileri feci dokunurİnci Taneleri'ni bitirsin Hudutsuz'a dokundurtmam 😂
Hangi fragman daha rezil ? BBCS mi Hudutsuz mu ? 😂😂
Ay şaka bir yana, sezon finali çekimleri bugün bitti. Yani hayvan gibi bir fragman beklemiyordum, Bahadır Özdener koordinatörlüğü ile 2. Fragman Pazartesi akşamı yayında olucak
Son 3-4 bölüm, düşük tempoyla izliyoruz. Sezon finali bari akılda kalsın
😂😂😂😂😂 Krize girdim
Ne kadar Instagram hesabım varsa hepsinden beğendim. Bir yorum anca bu kadar doğru olur, çerçeveletip BVB'ye yada Medyapım'a göndermek gerek.😂😂😂😂😂 Krize girdim
Bahadır Özdener'i can evinden vurmuş 'Racisiz bu kadar mı ?'
Fatih uşağı BahadırNe kadar Instagram hesabım varsa hepsinden beğendim. Bir yorum anca bu kadar doğru olur, çerçeveletip BVB'ye yada Medyapım'a göndermek gerek.
Şaşırdık mı?İşte spoiler :
Hudutsuz Sevda Sezon Finali'nde Zeynep ve Halo vuruluyor
Halo'yu Mecnun'um ve işe yaramayan ama ikinci kez yaricak olan Derviş Dayı kurtarcakmış 😂Şaşırdık mı?
Klişe yazarken onları akıl edebilmiş galiba BÖ.Halo'yu Mecnun'um ve işe yaramayan ama ikinci kez yaricak olan Derviş Dayı kurtarcakmış 😂
Evet ama sezon finalini beğeneceksin sen. Bol aksiyonlu, komik ve kavuşmalı Nihat Marten ölecekse eğer kim vuracak onları ? BakalımKlişe yazarken onları akıl edebilmiş galiba BÖ.