Emre Ozansoy
Moderatör
Serkan zannedersem.Lan kim vurdu ? Tamer mi lan o ?
Serkan zannedersem.Lan kim vurdu ? Tamer mi lan o ?
Arkadan Tamer gibi hissettim hele o ceketle vay be 😂Serkan zannedersem.
Temel gelip vursun.Arkadan Tamer gibi hissettim hele o ceketle vay be 😂
Temel uyusun o 😂Temel gelip vursun.
İnşallah Deniz Can Aktaş dizidena ayrılıyordurLan kim vurdu ? Tamer mi lan o ?
İnşallah çünkü yakışmıyorİnşallah Deniz Can Aktaş dizidena ayrılıyordur
Evet, bu tip kalitesiz bir proje de yer alması yakışmıyorİnşallah çünkü yakışmıyor
Yürü git len 😂 Bahadır'ıma böyle bebelere yer vermesi yakışmıyorEvet, bu tip kalitesiz bir proje de yer alması yakışmıyor
şaşırmadım neden fragmanların geciktiğinin kaynağı belli oldu ve insanları geren fragmanlar yaptıklarıHudutsuz Bahadır ve Medyapım ortaklığı ile çekilsede, fragmanların Medyapım tarafından yapıldığını öğrendiğim an çok kötü yıkıldım
@Emre Ozansoy @ömer karataş @Angelica
Kahretsinşaşırmadım neden fragmanların geciktiğinin kaynağı belli oldu ve insanları geren fragmanlar yaptıkları
Aynen ya, onu da tesadüfen öğrendim fragmanların Med-kalitesiz Yapım tarafından yapıldığınıbu bilgiyi öğrenince ben
x.com
x.com
HaydaaHudutsuz Bahadır ve Medyapım ortaklığı ile çekilsede, fragmanların Medyapım tarafından yapıldığını öğrendiğim an çok kötü yıkıldım
@Emre Ozansoy @ömer karataş @Angelica
onur tan'ın yeni dizisinde oynayacak bence büyük ihtimal ve atvde olur bence bbcs gibi hatta edho bbcs gibi ismi uzun olur dizinin diye düşünüyorumVallah
------
Ozan Akbaba'dan yeni dizi 👍🏻
Onur kim ki güzel dizi yapsınonur tan'ın yeni dizisinde oynayacak bence büyük ihtimal ve atvde olur bence bbcs gibi hatta edho bbcs gibi ismi uzun olur dizinin diye düşünüyorum
belli olmaz bir görelim benceOnur kim ki güzel dizi yapsın
Ozan onda oynarsa üzülürüm cidden
Bizim yazarlar dışında kimin kalemini beğeniyorsun sen ?belli olmaz bir görelim bence
pek yok ama gökhan horzum fena değil arka sokaklar senaristleri fena değil ve tims yazarları fena değil söz teşkilat tayfa pek takip etmesemde behzat ç senaristide fena değilBizim yazarlar dışında kimin kalemini beğeniyorsun sen ?