Yakarım bu dünyayıburak sevinç(fikret)gibi geliyor doğruysa hudutsuz sevda'dan ayrılıp teşkilat'a geçerse şaşırmam
Yakarım bu dünyayıburak sevinç(fikret)gibi geliyor doğruysa hudutsuz sevda'dan ayrılıp teşkilat'a geçerse şaşırmam
ama başka diziden'de olabilir başrol ayrılığı haberi belki'deYakarım bu dünyayı
M.Yıldırım olabilir Teşkilat'tanama başka diziden'de olabilir başrol ayrılığı haberi belki'de
o biliniyor zaten başka oyuncu olabilir ama yine ordanM.Yıldırım olabilir Teşkilat'tan
Nasıl yani 🤔
Başrol ayrılabilir sesleri geldi deNasıl yani 🤔
Başrol ayrılabilir sesleri geldi de
Gizli kaynaklar abla 😂Kim dedi
Fikret ölmez daha ayrı ayrı 4 çocuk yapacak biz Hudutsuz Sevda : Pusu beklerken dizi Hudutsuz Sevda : Fikretin Kuşu olarak devam edicek, bu da @Carpe Diem'i tatmin eder ancaYaaa Fikret değilldir inşAllah![]()
Fikret ölmez daha ayrı ayrı 4 çocuk yapacak biz Hudutsuz Sevda : Pusu beklerken dizi Hudutsuz Sevda : Fikretin Kuşu olarak devam edicek, bu da @Carpe Diem'i tatmin eder anca
"Ben eşimi tanımıyorum." 💥 #HalZey #HudutsuzSevda sezon finaliyle Perşembe 20.00’de @nowtvturkiye’da. @medyapimresmi pic.twitter.com/XvyZ5VuFFn
— Hudutsuz Sevda (@hudutsuzsevda_) May 28, 2024
Lan kim vurdu ? Tamer mi lan o ?Revize edilmiş hali bu ise revize edilmeden önceki halini merak ediyorum, komedi resmen.
"Ben eşimi tanımıyorum." 💥 #HalZey #HudutsuzSevda sezon finaliyle Perşembe 20.00’de @nowtvturkiye’da. @medyapimresmi pic.twitter.com/XvyZ5VuFFn
— Hudutsuz Sevda (@hudutsuzsevda_) May 28, 2024
Serkan zannedersem.Lan kim vurdu ? Tamer mi lan o ?
Arkadan Tamer gibi hissettim hele o ceketle vay be 😂Serkan zannedersem.
Temel gelip vursun.Arkadan Tamer gibi hissettim hele o ceketle vay be 😂
Temel uyusun o 😂Temel gelip vursun.![]()
İnşallah Deniz Can Aktaş dizidena ayrılıyordurLan kim vurdu ? Tamer mi lan o ?
İnşallah çünkü yakışmıyorİnşallah Deniz Can Aktaş dizidena ayrılıyordur![]()