NOW Hudutsuz Sevda - Dizi Yorumları

edho kadar yüksek değil reytingler uzarsa kalanda kaçar ama o yüzden uzamaması lazım
En büyük sorun da bu zaten. 12 13 reytingi gören İnci Taneleri bile yarı yarıya kitle kaybetmişken bizimkiler ortada kemikleşmiş izleyici olmadan saçma sapan hikayeler ile süre doldurmaya çalışıyor. Kaç sene yurt dışında kalan Zeynep bilmiyor mu anne olmanın başka yollarının olduğunu en basitinden. Gerek var mı böyle bir drama?

Reactions: ömer karataş
aynen birlik aile ve aksiyon işlenmesi gerekirken gereksiz bir dram ayrılık soktular

Reactions: Emre Ozansoy
Zeynep herkesi ters köşe yapacak. Burada bekliyor olacağım.

Arkadaşlar son aldığım kaynağa göre, dizi yeni sezonda sil baştan bambaşka bir hikaye ile yoluna devam edecek. Çok daha güçlü bir senaryo hazırlanıyor Raci ve Bahadır önderliğinde. Yepyeni oyuncular ile bu yazın başında görüşülecek.

Yani ben o hikayeleri tahmin ediyorum az çok KV-EDHO havası gelecek. Çünkü sanırım dizi güzel reytingler alsada bu sezona göre (5-6 rtg) çok tatmin etmedi bizimkileri.

O yüzden @Emre Ozansoy ve @Hobbit ile vedalaşabiliriz 😂
Biz o havaları sevdiğimiz için @Angelica ve @ömer karataş ile devam ederiz havası geldi bana. Umarım hep beraber gelecek sezon yine yorumlarız

inşallah yorumlarız ayrıca değişim olması normal bazı konular kapanıyor çünkü halil ibrahim fikret oğuz daha büyük düşmanlarla uğraşacaklar

Reactions: Angelica
Bana müsade o vakit. Yeni sezonda dediğin olursa ben hiçbir şekilde olmam.
Yeni Sezona sanırım sadece Bahar ve Gönül Dağı ile giricem.

Evet yani dizi şimdiki evrenden farklı olucak ama dostluğumuz baki dimi
@Hobbit
Ben bu hikayesi için izliyorum. Zaman zaman benimde hoşuma gitmeyen yazımlar oluyor ama hikayesi bir şekilde bâki kalıyor. Şimdi sen diyorsun ki hikaye tamamıyla bitecek yeni bir yazılım var olacak diyorsun. O zaman adı Hudutsuz Sevda olmasın.

Bence Raci/Bahadır uğraşmadan yeni mafya dizisi yapsa iyi olurdu

Umarım kuzum ☺️🙏

💩 Now. Zaten yeni bölümü 21.21:00 da girdin onunda 3 dakikası zaten aynı kısımdı. 36 dakika bölüm yayınlayıp reklam mı girdin şimdi sen gerçekten. Beyniniz yok sanırım. Bu şekilde nasıl reyting alacaksınız..

Bahadır Özdener bey 30 bölümdür bu performansın farkına varamamış
Geç olsun güç olmasın paşam

KVP 5-6. Sezonları izleyen adamlar Necati Şaşmaz'ın 162. Bölüm performasına şaşırıyor 😂
HER ŞEYİ BERBAT EDİYOR SHOW TV BİZİ TRANSFER ET PLEASE

HER ŞEYİ BERBAT EDİYOR SHOW TV BİZİ TRANSFER ET PLEASE
Alt tarafı tek reklam kuşağını kapatıp 1 saat verecektin. Sonra reklam girecektin. Zaten geç başlamışsın bölüme. 9 dakika daha özet veya reklam verse 21.30:00 da yeni bölüm girmiş olacak. Beyefendi birde geç girmemiş gibi reklam giriyor. Alt tarafı 4 reklam yerine 3 reklam verecektin olacaktı herşey. 💩 kafalı ya. Bunlar nasıl CEO olmuş ki. Kim aga bunlar.