Emre Ozansoy
Moderatör
Aynısı, başa sarıp sarıp izliyorum.Herhalde bir tek ben 5 kere izlemedim değil mi ? Bu bir sezon finali fragmanıdır hacı... Bu bölüm böyle ise sezon finali nasıl olacak ??
Aynısı, başa sarıp sarıp izliyorum.Herhalde bir tek ben 5 kere izlemedim değil mi ? Bu bir sezon finali fragmanıdır hacı... Bu bölüm böyle ise sezon finali nasıl olacak ??
Davut'un oğlunun sıktığı kurşunlar cama geliyor ilk, sonra Osman 2 kurşun yiyor o ölmez...Aynısı, başa sarıp sarıp izliyorum.Normal bir bölümde bu kadar aksiyonlu sahneler izliyorsak sezon finalini tahmin edemiyorum. Nihat Marten bu kadar beklememize değdi be aga.
Şirinler Köyü'nün nüfusunun azalması gerekiyor diyorken Osman'dan bahsetmemiştim ben ama Osman'da ölürse Halo'nun orada kalması için bir neden daha gitmiş olur.Davut'un oğlunun sıktığı kurşunlar cama geliyor ilk, sonra Osman 2 kurşun yiyor o ölmez...
Peki bir soru ; Halo ve Oğuz yakalandığında ya Ceylan Zeynep'in işini bitirmeye çalışırsa ?
Aman allahım yarını beklicekken bir de gelecek haftayı nasıl beklicez ?
İlk defa bunu açıklıyorum ; bu Cuma ya da en geç gelecek haftaki Cuma sabahı 7 reyting ile zirvedeyizŞirinler Köyü'nün nüfusunun azalması gerekiyor diyorken Osman'dan bahsetmemiştim ben ama Osman'da ölürse Halo'nun orada kalması için bir neden daha gitmiş olur.
Büyük ihtimalle C*ylan & Zeynep sahnesi ile Halo & Oğuz sahnesi son sahne olur. Dediğin gibi 22 saat bekleyeceğimiz yetmiyormuş gibi 1 hafta daha bekleyeceğiz.
Maçlar bitti değil mi, yarın maç falan yok?İlk defa bunu açıklıyorum ; bu Cuma ya da en geç gelecek haftaki Cuma sabahı 7 reyting ile zirvedeyiz
Bu aralar yokMaçlar bitti değil mi, yarın maç falan yok?
Olsa da zaten bir şey yapamaz, vitesi artırmışız. İnci Taneleri'nin de fragmanı geç geldi, Sakla Beni ve Aldatmak desen kendi yağında kavruluyor. Total'de 7+ imkansız değil.Bu aralar yok
Olucak olucak ...Olsa da zaten bir şey yapamaz, vitesi artırmışız. İnci Taneleri'nin de fragmanı geç geldi, Sakla Beni ve Aldatmak desen kendi yağında kavruluyor. Total'de 7+ imkansız değil.
Bal Osman'ın ölme ihtimaline karşı Baho'ya çeşit çeşit küfürler hazırladım
Onlara da sıra gelecek, Turan'a da.Olucak olucak ...
Osman ölürse eğer dediğim gibi ben Halo-Oğuz-Fikret ekibi olacaksa okeyim ama yoksa Osman ölmemeli, lan mal gidip Kahveci Yusuf-Muzaffer'le karılarını vursana
BAHO'YU YEDİRTMEM BATUHAN 😂Bal Osman'ın ölme ihtimaline karşı Baho'ya çeşit çeşit küfürler hazırladım
Turan mal değneği kalabilirOnlara da sıra gelecek, Turan'a da.Oradan sadece Edanur kalır gibi Oğuz ile olursa.
C*ylan ile olduktan sonra gözümden düştü o da, ölebilir bence.Bal Osman'ın ölme ihtimaline karşı Baho'ya çeşit çeşit küfürler hazırladım
Yeni sezona şehir değişikliği ve yeni karakterler olursa gerek kalmaz.Turan mal değneği kalabilir
Bahadır Özdener hocam bilir her şeyiYeni sezona şehir değişikliği ve yeni karakterler olursa gerek kalmaz.
Büyüklüğü o kadar fazla ki, yazdığı senaryoların zekatını verse milletin yedi sülalesi doyar.
Aga gerek KV/KVP, gerek Ben Onu Çok Sevdim, gerek Ekmek Teknesi ve Eşref Saati, gerek EDHO...Büyüklüğü o kadar fazla ki, yazdığı senaryoların zekatını verse milletin yedi sülalesi doyar.
Birkaç bölüm sinir etse de alıyor gönlümüzü kral, yapıyor bu sporu.Bahadır Özdener hocam bilir her şeyi
İyi ki var bu adam, bu arada senle adaşız biliyorsun dimi 😂Birkaç bölüm sinir etse de alıyor gönlümüzü kral, yapıyor bu sporu.
Ben Onu Çok Sevdim, Eşref Saati ve EDHO hakkında bir bilgim yok Kurtlar Vadisi ve Pusu serisi ile Ekmek Teknesi, Türk televizyon tarihinin kilometre taşı olmuştur.Aga gerek KV/KVP, gerek Ben Onu Çok Sevdim, gerek Ekmek Teknesi ve Eşref Saati, gerek EDHO...
Gerçekten de aynı zamanda ödül aldıkları için de söylüyorum ama, tekrar hatırlatayım dedim...
Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener gibi hangi yazar Türkçe'yi bu kadar güzel yazabiliyor ? Replikler, diyaloglar hacı bu adamların röportajlarını dinleyin, diksiyonları bile onlardan iki tane olmadığını gösteriyor 😱
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?