tulum. bunun bir saatlik versiyonu olsa keske...
Saat 00:00 geçti. Tam olarak şu moddayım. Buna ek olarak bölüm sonu ve sonrası iki haftada bu modda kalıcam.. @xxAlemdarxx @ömer karataş @Emre Ozansoy
Tarihin en güzel müziklerinden
Saat 00:00 geçti. Tam olarak şu moddayım. Buna ek olarak bölüm sonu ve sonrası iki haftada bu modda kalıcam.. @xxAlemdarxx @ömer karataş @Emre Ozansoy
Lan lan ben bu taşı unutmuşumTuran da gidince her şey çok güzel olacak.
Bu akşam bölüm esnasında zorlasak 63'te yaparız, en iyi bölümlerden birisi geliyor abartısız.Bu akşam uzun uğraşlar sonucu 6 ayda 53. Sayfasına kadar geldiğimiz konu'da belki de dizinin en iyi bölümlerinden birini izleyeceğiz ?
Hazır mıyız ekip ? @Emre Ozansoy @ömer karataş @Hobbit @Angelica @Dante
İnşallah bölüm özelinde gol yemeyiz. Herkes çok yükseldi. 😅Bu akşam bölüm esnasında zorlasak 63'te yaparız, en iyi bölümlerden birisi geliyor abartısız.![]()
Fragmanda izlediğimiz sahneler bölüm sonu olduğu için şüpheliyim. Bölüm durağan olabilir.İnşallah bölüm özelinde gol yemeyiz. Herkes çok yükseldi. 😅
Bölüm durağan olursa geçmiş olsun.Fragmanda izlediğimiz sahneler bölüm sonu olduğu için şüpheliyim. Bölüm durağan olabilir.![]()
Bölüm sonu sahneleri yeter bize.Bölüm durağan olursa geçmiş olsun.
Ağzımıza bir parmak bal çalınmasını kabul etmiyorum. O derece yükseldim ben. 😅Bölüm sonu sahneleri yeter bize.![]()
Yok almayak 😂Kanbolat Görkem Arslan acaba ileride Hudutsuz Sevdaya dahil olur mu?![]()
Ulan asiye 😱Şu müziğin bağımlısı oldum ya, yüklense bir yerlere de dinlesek.![]()
Bal Osman'ın ölüm fermanını o imzalamış. 😱Ulan asiye 😱
Ama ferman tutmicak ölmicekBal Osman'ın ölüm fermanını o imzalamış. 😱
Ölecek, ölmesi gerek.Ama ferman tutmicak ölmicek
Ölecek ölecek ölecekAma ferman tutmicak ölmicek