NOW Hudutsuz Sevda - Dizi Yorumları

Evet yönetmen Murat Öztürk ile Aşk Mantık İntikam'da çalışmışlardı. Raci'nin destek verdiği belli oluyor, zaten EDHO'nun son döneminde ismi geçmese de arka planda vardı :A
------

Bu sefer mezarından kaldırıp keser :F
Öyle mi ? EDHO 6'da parmağı mı vardı Raci'nin ? Peki ikinci bir soru, KVP 7. Sezon'da var mıydı Memati'nin ölümünden sonra ? @batuhankaralar

Buraya hâlâ 26. Bölüm fragmanı düşmemiş. Ama izlemissinizdir kesin. :)
Neyse velhasıl kelâm Ceylan bu bölüm olabilir mi bilmiyorum ama 27'de kesin gidici. Gitmezse çıngar çıkar burada.
En olmadı kötünün iyisi bir yazım düşünürsem Ceylan artık o evde kalamayacak. Kalmamalı.

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
Buraya hâlâ 26. Bölüm fragmanı düşmemiş. Ama izlemissinizdir kesin. :)
Neyse velhasıl kelâm Ceylan bu bölüm olabilir mi bilmiyorum ama 27'de kesin gidici. Gitmezse çıngar çıkar burada.
En olmadı kötünün iyisi bir yazım düşünürsem Ceylan artık o evde kalamayacak. Kalmamalı.
Yok be gidici bence'de :)

• Beğendim
Rol aldığı günlük diziden beri biliyorum, ne güzellik var ne yetenek. Miray'ımız daha iyi. Ona da sadece düzgün senaryo yazmaları gerekiyor. :bhr:
Aaaaa güzellik yok ne demek aga ? Halen daha zeynep'in öldürülmesinden yanayım sezon finalinde :F

O değilde fark ettiniz mi, son 5-6 bölümdür fragmanlarda Halil-Zeynep diyaloglarında ölüm var, Bahadır hocam da "ölüm sizi ayırana dek' diye story attı. Allahım yoksa dileğim olacak mı ? :A

Aaaaa güzellik yok ne demek aga ? Halen daha zeynep'in öldürülmesinden yanayım sezon finalinde :F

O değilde fark ettiniz mi, son 5-6 bölümdür fragmanlarda Halil-Zeynep diyaloglarında ölüm var, Bahadır hocam da "ölüm sizi ayırana dek' diye story attı. Allahım yoksa dileğim olacak mı ? :A
Kızla alıp veremedigin nedir 😅

• Aynen

Yok artık Zeynep niye ölsün yazık Halil ibrahim birini kaybetti diğerini kaybetmesin ya :D
------

Daha iyi bir partner istiyorum 😂
Abi sevemiyorum karakteri kızla sorun yok da :) Her yerden mıymıy çıkıyor hacı olmaz böyle...

#MiraySezonFinalindeÇık

Miray gayet iyi oyuncu ya :D

• Aynen
Yok artık Zeynep niye ölsün yazık Halil ibrahim birini kaybetti diğerini kaybetmesin ya :D
------

Miray gayet iyi oyuncu ya :D
Hepinize karşı dediğimi savunuyor ve Bahadır Özdener hocama güveniyor, Zeynep'in sezon finalinde ölmesini bekliyorum 😂😂

Abla ses tonu bile bu diziye yakışmıyor ki :(

• İlginç
Reactions: Angelica and TenTen

Bahadır Özdener yine bir şeyleri ilmek ilmek işliyor da ben son bölümden sonra Zeynep'in devam etmesi tarafındayım. Eğer Leto'lar işlenmeye devam edilecekse -ki öyle gözüküyor- hikaye Zeynep'siz olmaz.

Dizi final yaparsa geliriz Hudutsuz'a belki ne belli. Ama tâbi dizi final olmasın. Ben Şeboyu seviyorum. :)
Çok güzel küfrediyor hatun :)

Bahadır Özdener yine bir şeyleri ilmek ilmek işliyor da ben son bölümden sonra Zeynep'in devam etmesi tarafındayım. Eğer Leto'lar işlenmeye devam edilecekse -ki öyle gözüküyor- hikaye Zeynep'siz olmaz.
Leto'lar düşman kalırsa evet haklısın, ama Zeynep'in ölümü Rızvan ve Halo'yu yakınlaştırırsa :(

• Güldürdün
Reactions: TenTen

Forum İstatistikleri

Konular
176,555
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy