NOW Hudutsuz Sevda - Dizi Yorumları

Mehmet Korhan Fırat (Oğuz) röportaj vermiş

Kendisi 'Hudutsuz Sevda'nın yönetmeni ile daha önceden tanıştığını, çalıştığını beyan etmiş. Ama ilk defa Bahadır Özdener'le tanıştığını ve çok çalışmak istediğini itiraf etti. Kendisi ilk 97'nin fanıymış halen daha izliyormuş :)

Ama bir şey dikkatimi çekti, 'Bahadır ağbiler' diyor. Son aldığım duyumlara göre, Raci Şaşmaz Bahadır Özdener'e el atından yardımcı oluyormuş. Vay be :)

@batuhankaralar @ömer karataş @Hobbit @Emre Ozansoy @Dante @Mr.At @Angelica
Evet yönetmen Murat Öztürk ile Aşk Mantık İntikam'da çalışmışlardı. Raci'nin destek verdiği belli oluyor, zaten EDHO'nun son döneminde ismi geçmese de arka planda vardı :A
------

Bu sefer mezarından kaldırıp keser :F

Evet yönetmen Murat Öztürk ile Aşk Mantık İntikam'da çalışmışlardı. Raci'nin destek verdiği belli oluyor, zaten EDHO'nun son döneminde ismi geçmese de arka planda vardı :A
------

Bu sefer mezarından kaldırıp keser :F
Öyle mi ? EDHO 6'da parmağı mı vardı Raci'nin ? Peki ikinci bir soru, KVP 7. Sezon'da var mıydı Memati'nin ölümünden sonra ? @batuhankaralar

Yeni başlayan *Korkma Ben Yanındayım sanırım. Bende tam çıkaramadım.
hmm. hani su nilsu nun oynadigi dizi * .

diziyi duydum ama izlemedim.,
yeni baslayacak bir iki diziyi bekliyorum....

yine nasil bir rolde merak ettim 😛
kendisini ilk yaz isinde izlemistim,*gencligim eyvah dizisi....
renkli bir rolu vardi yazilim vee tipleme olarak.

• Beğendim
Reactions: TenTen
Buraya hâlâ 26. Bölüm fragmanı düşmemiş. Ama izlemissinizdir kesin. :)
Neyse velhasıl kelâm Ceylan bu bölüm olabilir mi bilmiyorum ama 27'de kesin gidici. Gitmezse çıngar çıkar burada.
En olmadı kötünün iyisi bir yazım düşünürsem Ceylan artık o evde kalamayacak. Kalmamalı.

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
Buraya hâlâ 26. Bölüm fragmanı düşmemiş. Ama izlemissinizdir kesin. :)
Neyse velhasıl kelâm Ceylan bu bölüm olabilir mi bilmiyorum ama 27'de kesin gidici. Gitmezse çıngar çıkar burada.
En olmadı kötünün iyisi bir yazım düşünürsem Ceylan artık o evde kalamayacak. Kalmamalı.
Yok be gidici bence'de :)

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
Rol aldığı günlük diziden beri biliyorum, ne güzellik var ne yetenek. Miray'ımız daha iyi. Ona da sadece düzgün senaryo yazmaları gerekiyor. :bhr:
Aaaaa güzellik yok ne demek aga ? Halen daha zeynep'in öldürülmesinden yanayım sezon finalinde :F

O değilde fark ettiniz mi, son 5-6 bölümdür fragmanlarda Halil-Zeynep diyaloglarında ölüm var, Bahadır hocam da "ölüm sizi ayırana dek' diye story attı. Allahım yoksa dileğim olacak mı ? :A

Aaaaa güzellik yok ne demek aga ? Halen daha zeynep'in öldürülmesinden yanayım sezon finalinde :F

O değilde fark ettiniz mi, son 5-6 bölümdür fragmanlarda Halil-Zeynep diyaloglarında ölüm var, Bahadır hocam da "ölüm sizi ayırana dek' diye story attı. Allahım yoksa dileğim olacak mı ? :A
Kızla alıp veremedigin nedir 😅

Yok artık Zeynep niye ölsün yazık Halil ibrahim birini kaybetti diğerini kaybetmesin ya :D
------

Daha iyi bir partner istiyorum 😂
Abi sevemiyorum karakteri kızla sorun yok da :) Her yerden mıymıy çıkıyor hacı olmaz böyle...

#MiraySezonFinalindeÇık

Miray gayet iyi oyuncu ya :D

Yok artık Zeynep niye ölsün yazık Halil ibrahim birini kaybetti diğerini kaybetmesin ya :D
------

Miray gayet iyi oyuncu ya :D
Hepinize karşı dediğimi savunuyor ve Bahadır Özdener hocama güveniyor, Zeynep'in sezon finalinde ölmesini bekliyorum 😂😂

Abla ses tonu bile bu diziye yakışmıyor ki :(