Hangi emojiyi atsam bilemedim.Dur dur daha 2-3 bölüme belli olur kaderi AB'de yine 2'ye düşerse hiçbir grup kurtarmaz onu![]()
Hangi emojiyi atsam bilemedim.Dur dur daha 2-3 bölüme belli olur kaderi AB'de yine 2'ye düşerse hiçbir grup kurtarmaz onu![]()
Tam yazmaya gelmiştim evet geçenlerde söylediğim gibi, Hudutsuz kendini 6 reytinge bağladı. Karşısında 10-13 reyting alan dizi karşısında 5 reyting'den de düşmedi. İkinci sezon kararı kesinlikle doğru bir karar, hatta 7 reyting alması halinde çok çok uzun bir ömrü olabilir dizinin2.sezon bir nevi kesinleşti hayırlı olsun
aynan ama gaddar için tek sezonluk var çağatay ulusoy digital dizilerden devam edecek diyenler varTam yazmaya gelmiştim evet geçenlerde söylediğim gibi, Hudutsuz kendini 6 reytinge bağladı. Karşısında 10-13 reyting alan dizi karşısında 5 reyting'den de düşmedi. İkinci sezon kararı kesinlikle doğru bir karar, hatta 7 reyting alması halinde çok çok uzun bir ömrü olabilir dizinin
Dediklerim tek tek çıkıyor, NOW'da ise ben Yabani, Korkma Ben Yanındayım'ın işi parlak değil. Kirli Sepeti gidici gibi. Yani bu 3'ünü final yapar gözüyle bakıyorum. Şahane Hayatım ve Gaddar'a yeni sezon izni çıkacak ama sürünecekler bence
@Emre Ozansoy @ömer karataş @Angelica @Hobbit @Mr.At @batuhankaralar
Gaddar kesin devam eder ya. Şahane Hayatım belli olmuyor, bölüme göre değişiklik gösterebilir. Öncelikle Cansel Elçin haricî kalan 5 konuk oyuncu ile artık yollar ayrılmalı. Dizide kadrolu oyuncudan çok konuk oyuncu olmaya başladı.Tam yazmaya gelmiştim evet geçenlerde söylediğim gibi, Hudutsuz kendini 6 reytinge bağladı. Karşısında 10-13 reyting alan dizi karşısında 5 reyting'den de düşmedi. İkinci sezon kararı kesinlikle doğru bir karar, hatta 7 reyting alması halinde çok çok uzun bir ömrü olabilir dizinin
Dediklerim tek tek çıkıyor, NOW'da ise ben Yabani, Korkma Ben Yanındayım'ın işi parlak değil. Kirli Sepeti gidici gibi. Yani bu 3'ünü final yapar gözüyle bakıyorum. Şahane Hayatım ve Gaddar'a yeni sezon izni çıkacak ama sürünecekler bence
@Emre Ozansoy @ömer karataş @Angelica @Hobbit @Mr.At @batuhankaralar
Dediğim gibi EDHO'da oynayan bir isim geldi. Teklif giden iki isim daha vardı ama Hüseyin Soysalan olmuş. @xxAlemdarxx @ömer karataşKurtlar Vadisi Pusu yada EDHO'da oynayan bir oyuncunun geleceği konuşuluyor denildi birkaç gün önce. Olur mu olur.![]()
İsimleri söylesene diğer iki ismiDediğim gibi EDHO'da oynayan bir isim geldi. Teklif giden iki isim daha vardı ama Hüseyin Soysalan olmuş. @xxAlemdarxx @ömer karataş
baba gülmez oldu baba marten hayırlı olsun inşallahDediğim gibi EDHO'da oynayan bir isim geldi. Teklif giden iki isim daha vardı ama Hüseyin Soysalan olmuş. @xxAlemdarxx @ömer karataş
Özelden yazdım aga.İsimleri söylesene diğer iki ismi
Bahadır Özdener'in bir dizisi, hele ki Raci'siz, ikinci sezon onayı aldıysa yakındır bunları görmemiz diye düşünüyorumÖzelden yazdım aga.
------
Şöyle bir sahne, istek değil ihtiyaç.
C*ylan ajan çıktı. 😱Bahadır Özdener'in bir dizisi, hele ki Raci'siz, ikinci sezon onayı aldıysa yakındır bunları görmemiz diye düşünüyorum
Ya'rabbim bu nedir böyle... Aksiyon is tavan, daha iyilerine layığız ama buna da şükür....
Güzel fragman, ilk bölümlere götürdü de Yılmaz'ı C*ylan'ın öldürmesi olmamış be aga.Ya'rabbim bu nedir böyle... Aksiyon is tavan, daha iyilerine layığız ama buna da şükür....
Bahadır Özdener senaryoları vol.3, Kurtlar Vadisi Pusu - Sencer hain / EDHO'da Hain kalmadı zaten 😂 Ceylan hainmiş demek
Ceylan'da bir işler olduğu belliydi de Yılmaz'ı onun temizlemesi sürpriz oldu
kara mamba'yı aşk meşk bile kurtaramayacak ama belasını bulacak inşallah
Sadece Aşk Yeniden değil EDHO'da öyleydiOsman, Aşk Yeniden dizisinde filinta gibiymiş. Keşke o haline dönebilse.![]()
Rol gereği mi acaba bu şekilde oldu acaba yoksa başka bir şey mi?Sadece Aşk Yeniden değil EDHO'da öyleydi
Bence kilo almış gayet normal bir sebepRol gereği mi acaba bu şekilde oldu acaba yoksa başka bir şey mi?