NOW Hudutsuz Sevda - Dizi Yorumları

Bahadır Özdener yine bir şeyleri ilmek ilmek işliyor da ben son bölümden sonra Zeynep'in devam etmesi tarafındayım. Eğer Leto'lar işlenmeye devam edilecekse -ki öyle gözüküyor- hikaye Zeynep'siz olmaz.

Dizi final yaparsa geliriz Hudutsuz'a belki ne belli. Ama tâbi dizi final olmasın. Ben Şeboyu seviyorum.
Çok güzel küfrediyor hatun

Bahadır Özdener yine bir şeyleri ilmek ilmek işliyor da ben son bölümden sonra Zeynep'in devam etmesi tarafındayım. Eğer Leto'lar işlenmeye devam edilecekse -ki öyle gözüküyor- hikaye Zeynep'siz olmaz.
Leto'lar düşman kalırsa evet haklısın, ama Zeynep'in ölümü Rızvan ve Halo'yu yakınlaştırırsa

Reactions: TenTen
Sana yakında Damla & Fikret yazılımını da sevdirecegiz. Buna şüphem yok.

Reactions: ömer karataş
Hudutsuz Sevda tarihinin en gizemli, en güzel fragmanı...

Ben en son EDHO 200'de böyle heyecanlandım.... Bahadır Özdener ne yapıyorsun ? Ne yazıyorsun ?

Yarın'ı nasıl beklicez ?
5. bölüm 1. fragmanı ve 10. bölüm 2. fragmanından sonra daha iyisi gelmez diyordum sezon finaline kadar ama geldi, Bahadır Özdener şovunu yapmış.

5. bölüm 1. fragmanı ve 10. bölüm 2. fragmanından sonra daha iyisi gelmez diyordum sezon finaline kadar ama geldi, Bahadır Özdener şovunu yapmış.
Herhalde bir tek ben 5 kere izlemedim değil mi ? Bu bir sezon finali fragmanıdır hacı... Bu bölüm böyle ise sezon finali nasıl olacak ??

Herhalde bir tek ben 5 kere izlemedim değil mi ? Bu bir sezon finali fragmanıdır hacı... Bu bölüm böyle ise sezon finali nasıl olacak ??
Aynısı, başa sarıp sarıp izliyorum.
Normal bir bölümde bu kadar aksiyonlu sahneler izliyorsak sezon finalini tahmin edemiyorum. Nihat Marten bu kadar beklememize değdi be aga.

Aynısı, başa sarıp sarıp izliyorum.
Normal bir bölümde bu kadar aksiyonlu sahneler izliyorsak sezon finalini tahmin edemiyorum. Nihat Marten bu kadar beklememize değdi be aga.
Davut'un oğlunun sıktığı kurşunlar cama geliyor ilk, sonra Osman 2 kurşun yiyor o ölmez...

Peki bir soru ; Halo ve Oğuz yakalandığında ya Ceylan Zeynep'in işini bitirmeye çalışırsa ?

Aman allahım yarını beklicekken bir de gelecek haftayı nasıl beklicez ?

Şirinler Köyü'nün nüfusunun azalması gerekiyor diyorken Osman'dan bahsetmemiştim ben ama Osman'da ölürse Halo'nun orada kalması için bir neden daha gitmiş olur.

Büyük ihtimalle C*ylan & Zeynep sahnesi ile Halo & Oğuz sahnesi son sahne olur. Dediğin gibi 22 saat bekleyeceğimiz yetmiyormuş gibi 1 hafta daha bekleyeceğiz.