Cast bu şekilde yapılmış. Sesine de kızmazsın artık.Hepinize karşı dediğimi savunuyor ve Bahadır Özdener hocama güveniyor, Zeynep'in sezon finalinde ölmesini bekliyorum 😂😂
Abla ses tonu bile bu diziye yakışmıyor ki![]()
Cast bu şekilde yapılmış. Sesine de kızmazsın artık.Hepinize karşı dediğimi savunuyor ve Bahadır Özdener hocama güveniyor, Zeynep'in sezon finalinde ölmesini bekliyorum 😂😂
Keşke Hilal kabul etseydiCast bu şekilde yapılmış. Sesine de kızmazsın artık.![]()
Bahadır Özdener yine bir şeyleri ilmek ilmek işliyor da ben son bölümden sonra Zeynep'in devam etmesi tarafındayım. Eğer Leto'lar işlenmeye devam edilecekse -ki öyle gözüküyor- hikaye Zeynep'siz olmaz.Aaaaa güzellik yok ne demek aga ? Halen daha zeynep'in öldürülmesinden yanayım sezon finalinde
O değilde fark ettiniz mi, son 5-6 bölümdür fragmanlarda Halil-Zeynep diyaloglarında ölüm var, Bahadır hocam da "ölüm sizi ayırana dek' diye story attı. Allahım yoksa dileğim olacak mı ?![]()
Dizi final yaparsa geliriz Hudutsuz'a belki ne belli. Ama tâbi dizi final olmasın. Ben Şeboyu seviyorum.Keşke Hilal kabul etseydiDizisi sezon sonu final yapar bak biz de 2. sezon garanti bile...
Çok güzel küfrediyor hatunDizi final yaparsa geliriz Hudutsuz'a belki ne belli. Ama tâbi dizi final olmasın. Ben Şeboyu seviyorum.![]()
Leto'lar düşman kalırsa evet haklısın, ama Zeynep'in ölümü Rızvan ve Halo'yu yakınlaştırırsaBahadır Özdener yine bir şeyleri ilmek ilmek işliyor da ben son bölümden sonra Zeynep'in devam etmesi tarafındayım. Eğer Leto'lar işlenmeye devam edilecekse -ki öyle gözüküyor- hikaye Zeynep'siz olmaz.
Leto'lardan biri ölecekse o Rızvan olmalı. Hem en yakın arkadaşını öldürdü hem de ona yapmadığını bırakmadı, yaşamasının anlamı yok.Leto'lar düşman kalırsa evet haklısın, ama Zeynep'in ölümü Rızvan ve Halo'yu yakınlaştırırsa![]()
Deli Yürek'te Ağabey-Miroğlu ilişkisi gibi de çevrilebilir onu demek istedimLeto'lardan biri ölecekse o Rızvan olmalı. Hem en yakın arkadaşını öldürdü hem de ona yapmadığını bırakmadı, yaşamasının anlamı yok.![]()
Hepinize karşı dediğimi savunuyor ve Bahadır Özdener hocama güveniyor, Zeynep'in sezon finalinde ölmesini bekliyorum 😂😂
#AngelicayaİnatZeynepÇıksınÇok beklersin senn Zeynep ölmeyecek işteee
#HalkadizisikarekteriileHandeErçelisterim#AngelicayaİnatZeynepÇıksın
Nö nö nö daha beter o#HalkadizisikarekteriileHandeErçelisterim
Kariyerinin en iyi rolüydü bence. 😊Nö nö nö daha beter o
ben aksine basindan beri -zeynep devam etmeli, hatta baslar da dizinin kimi bolumlerini tasiyan isimdi diye de eklemistim.........Bahadır Özdener yine bir şeyleri ilmek ilmek işliyor da ben son bölümden sonra Zeynep'in devam etmesi tarafındayım. Eğer Leto'lar işlenmeye devam edilecekse -ki öyle gözüküyor- hikaye Zeynep'siz olmaz.
Sana yakında Damla & Fikret yazılımını da sevdirecegiz. Buna şüphem yok.ben aksine basindan beri -zeynep devam etmeli, hatta baslar da dizinin kimi bolumlerini tasiyan isimdi diye de eklemistim.........
derken, yazilim olarak -pasifize edildigi donem oldu halil ibrahim'lerin evine gectigi periyod........
neyseki son donem one cikmaya ,aksiyon icerisin de yer almaya basladi.
maskulen zeynep yazilimi bu dizi nin olmazsa olmazlarindan.bence.
son bolumun en iyi sahnelerin den biri de -zeynep versus rizvan leto- sahnesiydi .bence.
ilerisine dair, dizi basladigi ve ilk donemleri bold belirttigim onerme :
hikayenin gectigi bolge den cikmamalilar... ist vs olmamali demistim. oyle de oldu,,,, aileler dizi de her anlamda islenmeli demistim. boyle de oldu....
zeynep aksiyon ve maskulen yazilim da sahneyi buyutuyor demistim, halille uyumu zaten guzel,,, ailesi ile yuz yuze geldigi sahnelerin eskisi gibi artmasi, olumlu noktalardi son bolumlere dair. oyle de oldu .
diziye dair bir iki begenmedigim yazilim var. birini @Hobbit bilir 😛
neyse. zeynep kralice nin donusu muhtesem oldu.
iyi seyirler.
zor be hobbitim 🙄Sana yakında Damla & Fikret yazılımını da sevdirecegiz. Buna şüphem yok.![]()
Hudutsuz Sevda tarihinin en gizemli, en güzel fragmanı...
5. bölüm 1. fragmanı ve 10. bölüm 2. fragmanından sonra daha iyisi gelmez diyordum sezon finaline kadar ama geldi, Bahadır Özdener şovunu yapmış.Hudutsuz Sevda tarihinin en gizemli, en güzel fragmanı...
Ben en son EDHO 200'de böyle heyecanlandım.... Bahadır Özdener ne yapıyorsun ? Ne yazıyorsun ?
Yarın'ı nasıl beklicez ?
Herhalde bir tek ben 5 kere izlemedim değil mi ? Bu bir sezon finali fragmanıdır hacı... Bu bölüm böyle ise sezon finali nasıl olacak ??5. bölüm 1. fragmanı ve 10. bölüm 2. fragmanından sonra daha iyisi gelmez diyordum sezon finaline kadar ama geldi, Bahadır Özdener şovunu yapmış.