Gerilimi yüksek bir bölüm ....
@Hobbit @Emre Ozansoy @ömer karataş @Angelica @Dante @Mr.At @batuhankaralar
Hüseyin Soysalanın gelmesi çok iyi olmuş varya heyecan getirdi diziye
Gerilimi yüksek bir bölüm ....
@Hobbit @Emre Ozansoy @ömer karataş @Angelica @Dante @Mr.At @batuhankaralar
Nihat gelecek, "kızım" deyip sarılacak diye bekliyorum bende masum masum.DAYI NOLUYORRRR ASİYE NERDEN ÇIKTI
BAHADIR ÖZDENER NAPIYON 9 REYTING Mİ İSTİYON HOCAM 😱
Nihat gelecek, "kızım" deyip sarılacak diye bekliyorum bende masum masum.
Hakan onun öldürdüğünü söylemedi ama, Halil İbrahim de "ben öldürdüm" dedi.Yılmazı öldürmüş niye gelip sarılsın adam
Hakan onun öldürdüğünü söylemedi ama, Halil İbrahim de "ben öldürdüm" dedi.
C*ylan diziye ilk girdiği dönemde babasının adının Nihat olduğunu söylemişti, belki öyle bir ters köşe olabilir diye bekledim.Tamam da Nihat niye Ceylanla muhatap olsun ki
C*ylan diziye ilk girdiği dönemde babasının adının Nihat olduğunu söylemişti, belki öyle bir ters köşe olabilir diye bekledim.
Şu güzelim bölümün sonunda yine C*ylan zehirlenmesi yaşadık ya başka bir şey demiyorum artık. Umarım Asiye'nin istediğini yapmaya çalışırken eline yüzüne bulaştırır da ölür bir şekilde.
Fikret, bak Nedime annene anlattığın gibi biri var hayatında aslında. Sana yürümüyor da koşuyor bildiğin. Senin hee demeni bekliyor kölen dâhi olabilmek için. Kız daha sana ne desin. Şu ikilinin aşkı resmi olarak başlasın artık ya. Çıldırıciğim burada. 🤬🤬
Edanur ve Oğuz Komutan da bu saatten sonra oldu gibi. Ben hala Leyla olsun istiyorum ama yapacak bir şey yok. Ayrıca bir husus belirtmek isterim. Edanur bence Oğuz ve Halil İbrahim dostluğunu ortaya çıkaracak. Bir zaman sonra öğrenecek hikayelerini ama daha sonra ahâliye söyleyecek.
Ceylan haricî, bu bölüm özelinde Ayşede söylemleri ile ölüme doğru koşuyor bildiğin. Sezon Finalinde veya daha öncesinde Ayşe,Ceylan ve Rızvan'ın ölmesini bekliyorum. Son sahnede Asiye çıkmasaydı listeye onuda yazacaktım. Son anda yırttı. 😅😅
Aşk Yeniden'i yayınlandığı dönemde izledim. Şu an üçüncüye dönüyorum.diziyi izledigine memnun oldum. ask yeniden dizisi benim icin bi nevi kult dizi .
akicilik, yazilimin enerjik olusu, mizahin kullanim dili, uyumlu ciftler, ailelerin buyuklerinin zit olmasina ragmen ekrana cok iyi enerjiler sunmasi ,diziyi keyifle izleme sebebimdi.... ayri olarak osman'in oynadigi karakter gibi saglam renkli yetenekli yan rollerle bezeliydi bu guzelim dizi. misal
su sahne basli basina ozgun bir sekansdir benim gozumde ;
darbeli haydar.
birde gulyabani sekansi efsoydu... gerci daha cok arsivlik ikonik sahneler var da, ilk bu ikisi aklima geldi..... ama klipte yer alan sahne peak dir gozumde.absurdluk ve sanatsal kareo baglaminda boylesi yapilmamisti yerli diziler arasinda, en azindan benim izlediklerim ozelinde.
Dizi çok farklı bir yere evrildi Nihat Marten'in girmesiyleNihat gelecek, "kızım" deyip sarılacak diye bekliyorum bende masum masum.
Önce saklayacak tâbi ki ama aileye açıklayan o olacak.Bence Edanur söylemez saklar gibime geliyor ya
Önce saklayacak tâbi ki ama aileye açıklayan o olacak.
Dizi çok farklı bir yere evrildi Nihat Marten'in girmesiylePotansiyeli işlenirse İnci Taneleri'ni geçme ihtimali yüksek çok çok yakın zamanda....
Fark ettiyseniz bu sondan güzel olan 4.bölüm yani ben açıkçası şu anda bir düşüş beklemiyorum reytinglerde aksine bu hafta ve gelecek hafta yine yükselcek, olaki yarın düşerse bu bölümün etkisiyle gelecek hafta daha da güzel reytingler alırız
@Emre Ozansoy @Angelica @ömer karataş @Hobbit @Dante
Kuz senin @serhatt la @Emre Ozansoy u gaza getirişin aynıBilemiyorum aşık olursa öyle düşündüm
------
Aynen öyle Nihat çok farklı bir hava getirdi
Çatla kuduz. .ss
Yaaa ne güzel 😍Mehmet Korhan Fırat (Oğuz) röportaj vermiş
Kendisi 'Hudutsuz Sevda'nın yönetmeni ile daha önceden tanıştığını, çalıştığını beyan etmiş. Ama ilk defa Bahadır Özdener'le tanıştığını ve çok çalışmak istediğini itiraf etti. Kendisi ilk 97'nin fanıymış halen daha izliyormuş
Ama bir şey dikkatimi çekti, 'Bahadır ağbiler' diyor. Son aldığım duyumlara göre, Raci Şaşmaz Bahadır Özdener'e el atından yardımcı oluyormuş. Vay be
@batuhankaralar @ömer karataş @Hobbit @Emre Ozansoy @Dante @Mr.At @Angelica
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?