NOW Hudutsuz Sevda - Dizi Yorumları

Temelin çıkması hiç sırıtmadı yanlız he. 9 bölüm oldu. Bir yokluk hissedilmedi. Edanur kabullenmiş durumu. Bizim içinde sorun yok o zaman. :) Leyla & Oğuz tayfadan olsamda Edanur & Oğuz yapacaklarsa da hemen yapsınlar bizde izleyelim madem :)

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
*Temelin *çıkması hiç sırıtmadı yanlız he. 9 bölüm oldu. Bir yokluk hissedilmedi.

goreceli elbette.
ben yazilimsal olarak biraz farkli dusunuyorum.

temel rolu iyi oynuyordu. bu yonden/teknik bence dizi adina bir kayip bu.
*gonul dag'in daki -guclu kardesligine- benzetiyordum -halo ve kankalarinin- bagini,,, bu bag bence bu sekilde dagitilmamaliydi. bu 4lu.

bu arada son bolumu genel anlamda begenmedim.

bolumde ivmeli pozitif sekanslar : mecnun komutan,savci ve oguz sahneleri begendigim sahneler oldu. kanimca bolumu tasiyan mecnun komutan oldu dersem yanilgi olmaz benim adima.

• Beğendim
Forumda kan gövdeyi götürecek. Kan kokusu alıyorum. Kaos oluşacak yarın burada. Ahahaha. 😅😅😅

• Güldürdün

Temelin çıkması hiç sırıtmadı yanlız he. 9 bölüm oldu. Bir yokluk hissedilmedi. Edanur kabullenmiş durumu. Bizim içinde sorun yok o zaman. :) Leyla & Oğuz tayfadan olsamda Edanur & Oğuz yapacaklarsa da hemen yapsınlar bizde izleyelim madem :)
sonunda kapatması olduğu herifle evlenecek duruma geldiğinde serhat :F @Dosi @Angelica @12.Adam @Carpe Diem @Yakamoz-Asi