yandık sezon sonuna kadar garanti kalması o zaman ceylan'ınYaz sezonunda yada gelecek sezon Medyapım'ın yeni dizilerinden birinde başrol olarak izleriz artık.
yandık sezon sonuna kadar garanti kalması o zaman ceylan'ınYaz sezonunda yada gelecek sezon Medyapım'ın yeni dizilerinden birinde başrol olarak izleriz artık.
Onun yüzüne baba Marten'i göremeden biteceğiz ona yanarım.yandık sezon sonuna kadar garanti kalması o zaman ceylan'ın![]()
![]()
evet bu kız ile bitirecekler gibi maalesefOnun yüzüne baba Marten'i göremeden biteceğiz ona yanarım.![]()
Kadın biraz Hatice Şendil'i anımsatıyor bana o kadar. Başka bir vasfı yok dizide benim için. Ölsede kurtulsak.Yaz sezonunda yada gelecek sezon Medyapım'ın yeni dizilerinden birinde başrol olarak izleriz artık.
Mertan'ı oynayacak kişiyi %95 buldum galiba. Sekme ihtimali bence hiç yok.Onun yüzüne baba Marten'i göremeden biteceğiz ona yanarım.![]()
hangi manada işkillendin? inşallah plan oluğuna dairdir aksi olursa tepki olur ki plansa bile tepkiler var doğal olarakKadın biraz Hatice Şendil'i anımsatıyor bana o kadar. Başka bir vasfı yok dizide benim için. Ölsede kurtulsak.
Bir tık çok güzel olmuşsun derken Halil İbrahimden iskillenmedim değil.
------
Mertan'ı oynayacak kişiyi %95 buldum galiba. Sekme ihtimali bence hiç yok.
Plan olması şeklinde. Sanki bilerek Zeynep'in yanında söylüyor ve bu sayede Ceylan'ın Zeynep'i yenmek üzere olduğunu düşündürtüyor gibi. Çok kısa bir sekanstı ama vücut dilleri sanki öyleydi. Zeynep şok oldu ve Ceylanda beklenmedik iltifat karşısında şok'a girdi gibi.hangi manada işkillendin? inşallah plan oluğuna dairdir aksi olursa tepki olur ki plansa bile tepkiler var doğal olarak
bencede böyledir bu arada özet fragmanlardan daha iyi olmuş yinePlan olması şeklinde. Sanki bilerek Zeynep'in yanında söylüyor ve bu sayede Ceylan'ın Zeynep'i yenmek üzere olduğunu düşündürtüyor gibi. Çok kısa bir sekanstı ama vücut dilleri sanki öyleydi. Zeynep şok oldu ve Ceylanda beklenmedik iltifat karşısında şok'a girdi gibi.
Ben bu yazıdan da pek bir şey anlamadım. 😅bencede böyledir bu arada özet fragmanlardan daha iyi olmuş yine
Reyiz her yerdeBu hikaye bir yerden tanıdık geliyor diyordum meğerse buymuş, @/pompy reis buraya da el atmış.@xemrexxx
olmaz bence c iğrenç yüzünü ortaya çıkarır hafızasını kaybedebilir diyenler var asıl hafızasnı kaybetmez inşallah
Oğuz ve Mecnun Binbaşı ile yer altına inerler fena olmaz da C mevzusu var, o çözülmeden öyle bir şey olması imkansız gibi.olmaz bence c iğrenç yüzünü ortaya çıkarır hafızasını kaybedebilir diyenler var asıl hafızasnı kaybetmez inşallah![]()
![]()
c yüzünden olmaz işteOğuz ve Mecnun Binbaşı ile yer altına inerler fena olmaz da C mevzusu var, o çözülmeden öyle bir şey olması imkansız gibi.![]()
aaaa kudurdu iyice
Bölümde yürümediği kimse kalmadı.aaaa kudurdu iyiceama ikna eder gerçekten
![]()