Ben öylesi ahlaksız mesajlar atmam senin gibi.Nasıl mesaj attın oğlana görüntü var diyolla
------
Takipçimsin demek ki kalitenin adresini bulmuşsun
Ben öylesi ahlaksız mesajlar atmam senin gibi.Nasıl mesaj attın oğlana görüntü var diyolla
------
Takipçimsin demek ki kalitenin adresini bulmuşsun
Ben kimsenin takipçisi olmam canım, insanlar beni takip eder. Senin ettiğin gibi.Takipçimsin demek ki kalitenin adresini bulmuşsun
Halil İbrahim'i Yılmaz Erdoğan oynamalıymış.rakip olduğu senarist'in yazdığı kurtlar vadisi'ne gönderme yapılmış
oğuz'da ersin korkut olmalıydı o zamanHalil İbrahim'i Yılmaz Erdoğan oynamalıymış.
Gönderme demeyelim selam çakılmış gibi Yılmaz Erdoğan ile Şaşmazlar'la Özdener'le iyi ilişkileri vardırakip olduğu senarist'in yazdığı kurtlar vadisi'ne gönderme yapılmış
olabilir 2006'da kurtlar vadisi ırak galasına katılmış yılmaz erdoğan zatenGönderme demeyelim selam çakılmış gibi Yılmaz Erdoğan ile Şaşmazlar'la Özdener'le iyi ilişkileri vardı
Tabi canım Bahadır Özdener'in zaten tiyatro kökenli tanıdığı çokturolabilir 2006'da kurtlar vadisi ırak galasına katılmış yılmaz erdoğan zaten
evet tanıyordurTabi canım Bahadır Özdener'in zaten tiyatro kökenli tanıdığı çoktur
Dizide beni şuan etkileyen tek faktör; Damla vs Fikret ve Damlanın zamanla diğer karakterler ile oluşturacağı konuşmalar 😅
Kuz bakın @serhatt a full paket barzo gelmiş 2 liSeni gebertirim emre kaşınma kaşırım hee
Barzo sana benzer be.
@xemrexxx Zevksiz ne bilsinBarzo sana benzer be.
İki tane parlak taş görüyorum ben bu karelerde.
Aaa çok haklısın canım.@xemrexxx Zevksiz ne bilsin
@xemrexxx Zevksiz ne bilsin
Kımıl zararlısı fatik Ünal A bayılan serhat yorum yapmasın mümkünseAaa çok haklısın canım.
@xemrexxx Bu evde kalmışlığı ile bi de zevksizlik yapıyo .Aaa çok haklısın canım.