Çatlıcan kuz çatla da geber artıkın
Kuuuz sen dururken ben miÇatlıcan kuz çatla da geber artıkın![]()
Muhteşem olur.halil ibrahim'in rızvan'ın evini bastığı selam olsun bolu beyineli bir fragman lazım bence
evet yılmaz marten öldü sıranı bekle rızvan leto deyip raconı keser zeynebi alır gider halil ibrahimMuhteşem olur.Zeynep'te babasının ne halt olduğunu öğrendiğimden bir şey diyemez ve rahatça bitirir Halil İbrahim onun da işini.
![]()
Asiye'nin de intikamını almalı Halil İbrahim. 😱evet yılmaz marten öldü sıranı bekle rızvan leto deyip raconı keser zeynebi alır gider halil ibrahim
Bahadır Özdener işin içindeysen, bizi bi Star Tv'ye yolla beYayın akışında bir tekrar bile yok, şaka gibi.![]()
FOX en doğrusunu bilir.
Sen onu bırak @serhatt bacın ifşa oluyormuşDiziye kanal bile tahammül edemiyorsa demek ki tekrarlarını kaldırmış o dereceee![]()
![]()
Ne var bunda be?Sen onu bırak @serhatt bacın ifşa oluyormuş![]()
@Dosi @Angelica @Yakamoz-Asi @Emre Ozansoy @12.Adam @batuhankaralar @Hobbit @ozmoturk @offensive
Benim Instagram hesabımın şifresini falan mı biliyorsun? 😱 Ne beğensem, ne görsem 5 dakika sonra foruma atıyorsun.Sen onu bırak @serhatt bacın ifşa oluyormuş![]()
@Dosi @Angelica @Yakamoz-Asi @Emre Ozansoy @12.Adam @batuhankaralar @Hobbit @ozmoturk @offensive
Nasıl mesaj attın oğlanaNe var bunda be?![]()
Takipçimsin demek kiBenim Instagram hesabımın şifresini falan mı biliyorsun? 😱 Ne beğensem, ne görsem 5 dakika sonra foruma atıyorsun.![]()
Ay bu arada şu tatlılığa bak, hele son saniyeler.Sen onu bırak @serhatt bacın ifşa oluyormuş![]()
Ben öylesi ahlaksız mesajlar atmam senin gibi.Nasıl mesaj attın oğlanagörüntü var diyolla
------
Takipçimsin demek kikalitenin adresini bulmuşsun
Ben kimsenin takipçisi olmam canım, insanlar beni takip eder. Senin ettiğin gibi.Takipçimsin demek kikalitenin adresini bulmuşsun