Ben öylesi ahlaksız mesajlar atmam senin gibi.Nasıl mesaj attın oğlanagörüntü var diyolla
------
Takipçimsin demek kikalitenin adresini bulmuşsun
Ben öylesi ahlaksız mesajlar atmam senin gibi.Nasıl mesaj attın oğlanagörüntü var diyolla
------
Takipçimsin demek kikalitenin adresini bulmuşsun
Ben kimsenin takipçisi olmam canım, insanlar beni takip eder. Senin ettiğin gibi.Takipçimsin demek kikalitenin adresini bulmuşsun
Halil İbrahim'i Yılmaz Erdoğan oynamalıymış.rakip olduğu senarist'in yazdığı kurtlar vadisi'ne gönderme yapılmış
oğuz'da ersin korkut olmalıydı o zamanHalil İbrahim'i Yılmaz Erdoğan oynamalıymış.![]()
Gönderme demeyelim selam çakılmış gibirakip olduğu senarist'in yazdığı kurtlar vadisi'ne gönderme yapılmış
olabilir 2006'da kurtlar vadisi ırak galasına katılmış yılmaz erdoğan zatenGönderme demeyelim selam çakılmış gibiYılmaz Erdoğan ile Şaşmazlar'la Özdener'le iyi ilişkileri vardı
Tabi canım Bahadır Özdener'in zaten tiyatro kökenli tanıdığı çokturolabilir 2006'da kurtlar vadisi ırak galasına katılmış yılmaz erdoğan zaten
evet tanıyordurTabi canım Bahadır Özdener'in zaten tiyatro kökenli tanıdığı çoktur![]()
Dizide beni şuan etkileyen tek faktör; Damla vs Fikret ve Damlanın zamanla diğer karakterler ile oluşturacağı konuşmalar 😅
Kuz bakın @serhatt a full paket barzo gelmiş 2 liSeni gebertirim emre kaşınma kaşırım hee![]()
Barzo sana benzer be.
Aaa çok haklısın canım.@xemrexxx Zevksiz ne bilsin![]()
@xemrexxx Zevksiz ne bilsin![]()
Kımıl zararlısı fatik Ünal A bayılan serhat yorum yapmasın mümkünseAaa çok haklısın canım.![]()