NOW Hudutsuz Sevda - Dizi Yorumları

Laflarınla döv batuhan bu nasıl son yaa
------

Leyla ile neydi adamın adı o masanın altına girdiler galiba
------

Damlayı oynayacak oyuncu belli mi emre
Leyla'ya neyse de Yavuz'a bir şey olmasın. Sempatik gelmeye başladı kendisi.

Zannetmiyorum ama duyarız bu sıralar.

Bu arada 14 bölüm sonunda ilk kez bölüm sonu jeneriğini okudum, ve dikkatime giden bir şey oldum. Bir kısımda "Işık Şirketi : ZS Film" vardı. Bu yapımı EDHO'da görüyoduk yanlış hatırlamıyorsam.

ZS Film, Raci Şaşmaz'ın kardeşi Zübeyr Şaşmaz'ın şirketiydi sanırım.

Arka planda Medyapım-Fatih Aksoy tek değil bence ya dizinin içinde Raci Şaşmaz'da var ya da Bahadır Özdener ortak yapımcı

@batuhankaralar @eemre

Reactions: ömer karataş
Bende Oğuz ile shipliyorum ama bu saatten sonra zor gibi. Osman mevzusu da var.

Off evet ya
Zübeyr Şaşmazın şirketimi vardı

Bölüm sonu jeneriğini bende okumadım ama dinledim, "Benden Selam Olsun Bolu Beyine" çalınca değiştirmedim.
Yazdığına gelecek olursak bende Bahadır Özdener'in tek başına olduğunu düşünmüyorum ama Raci Şaşmaz isminin verilmesini istemiyordur.

Çok tuhaf yani ilk paylaşımda Raci'nin adını verdiler sonra sildiler

Geçenlerde Bahadır Özdener IG'de Raci Şaşmaz ve Melis Civelek resmi paylaştı ardından sildi.

Çok tuhaf yani ilk paylaşımda Raci'nin adını verdiler sonra sildiler

Geçenlerde Bahadır Özdener IG'de Raci Şaşmaz ve Melis Civelek resmi paylaştı ardından sildi.

Ekli dosyayı görüntüle 124867
Fotoğrafı görmüştüm geçen gün hatta "bu fotoğraf reyting içerir" gibi bir açıklama yazılmıştı ama silindiği detayını şimdi görüyorum. 😱 Büyük ihtimalle birlikte hareket edildiğinin anlaşılmasını (her ne kadar ikisini ayrı düşünemiyor olsak da) istemiyorlar. Başka açıklaması olamaz.

Oğuz & Leyla, Osman & Damla. Shipledim gitti. Ama Oğuz & Leyla olması için ev ahalisinin Oğuzu tam olarak öğrendiğinde olacak.

Yavuz,Tamer,Nesim ölür