NOW Hudutsuz Sevda - Dizi Yorumları

1. fragman daha 1 gun dolmadan 1 milyonu gecmis.

< dizinin youtube admine bravo, dogru zamanlama ile fragman sunumu yapildi.

dun de dedigim gibi -bolum izlenme olarak iyi gececek hissiyatindayim.
yanilirsam da saglik olsun.

iyi seyirler.

Bu Perşembe Arak/Kara'nın olmaması ile tekrar'dan 6+ geleceğini düşünüyorum.

Umarım Bahadır Özdener yavaştan aksiyonun içine tamamen girer. Çünkü bize masa sahneleri lazım ve Metin Büktel ile Burak Sergen'in set fotolarını gördüm gayet şıklardı. Ya masa sahnesi gelir ya da bir düğün olabilir.

Çünkü biz KV-EDHO severler aksiyonu severiz.

Ben açıkçası fragman'dan da mutlu değilim yani hani aksiyon ? Umarım bölüm'de bol bol vardır.

Tekrar ediyorum ki maalesef dizinin kanalı FOX ve yapımcısı Medyapım'ın olması (BVB ortak değilse) dizi ve Bahadır Özdener için bir ayakbağı.

@ömer karataş @eemre @Hobbit @Dante @Angelica

Reactions: Dante
leyla ile yavuz evleniyor özet'e göre yılmazın babası büyük bir hamle yapacak kurtlar vadisi kumarhane baskını gibi bir sahne olabilir yani

Reactions: Dante
erken gelen 1.fragman dan sonra , 2.fragmanin verilmemis olmasi biraz burukluk yaratti...

verilseydi ,2.fragman aksiyon agirlikli olur tahminindeydim...

neyse. bolum iyi gidecek onu hissediyorum.

ps;

@ömer karataş dedigin olursa dizi vitesi bayagi yukseltir gibi..
bence son bolumdeki yasananlardan dolayi artik kartlar acik oynanir gibi,,, <> bi sekil de yilmaz'in babasi ve veya x guclu bi villain diziye girmeli bu bolumden itibaren.
@ömer karataş , @xxAlemdarxx , @Hobbit , @Angelica , @eemre ,,

Son düzenleme:
leyla ile yavuz evleniyor özet'e göre yılmazın babası büyük bir hamle yapacak kurtlar vadisi kumarhane baskını gibi bir sahne olabilir yani
Büyük ihtimalle böyle bir şey olacak. Gelecek hafta yeni bölüm yok zaten. Vitesi artırıp zirvede bırakacaklar.

Yani hem vites artmalı dostlar, hem de yani dizi aşk dizisi olarak kalmamalı... Deli Yürek'lik yapacaksan Kurtoğlu çıkmalı, Acı Hayat artık olamaz çünkü kız onunla beraber. Bilemedim yani Bahadır Özdener bu akşam'ı bekliyorum

Yeni bölüme 25 dk kala, spoiler veriyorum. Düğünde vurulan Zeynep Leto

Bölüm finali neydi öyle. 😱 Her ne kadar Halil İbrahim ve Fikret'in hareket etmek yerine boş boş izlemeleri sinir etse de yılın son bölümüne yakışan bir son olmuş. İki hafta bekle dur şimdi.
Büyük ihtimalle Zeynep, Asiye veya Leyla üçlüsünden birine bir şey olur.

Bu arada Yılmaz'ın babasını beklerken ondan önce Nergis'in kızı Damla gelecek.

Bölüm ikinci fragmanın sonuyla biterse Bahadır beye iki çift lafım var

Laflarınla döv batuhan bu nasıl son yaa
------

Leyla ile neydi adamın adı o masanın altına girdiler galiba
------

Damlayı oynayacak oyuncu belli mi emre

Reactions: batuhankaralar