NOW Hudutsuz Sevda - Dizi Yorumları

Hangi sahnede kullanılabilir diye düşünmeye başladım ama aklıma bir şey gelmedi.

O değil de dün verilen ara en çok Hudutsuz Sevda'nın işine yarayacak "eğer çekimlere de ara vermedilerse".

Hangi sahnede kullanılabilir diye düşünmeye başladım ama aklıma bir şey gelmedi.

O değil de dün verilen ara en çok Hudutsuz Sevda'nın işine yarayacak "eğer çekimlere de ara vermedilerse".
Vallah ben de ondan sevindim agam 😂😂

Yeniden bölüm sonu fragmanları loading...
Hangi sahne mi ? İhanet sahnesi... ya Damla ya da başkası... EDHO'nun da türküsü idi ama belki kullanılmaz yani

Reactions: ömer karataş

Ekli dosyalar

• IMG_3784.jpeg
    624.4 KB · Hit: 0
Ben bu senaryonun farklı bir versiyonunu çok önceden yazmıştım. Bizce oluru vardır, münasiptir. 😂 (Bulmak adına biraz zorlanmış olabilirim.) 😂😂

Ben bu senaryonun farklı bir versiyonunu çok önceden yazmıştım. Bizce oluru vardır, münasiptir. 😂 (Bulmak adına biraz zorlanmış olabilirim.) 😂😂
Maçın olduğu akşam böyle bir senaryo yazmak riskli, ama riskin tutacağını düşünüyorum reytinglerde karşılığını alıcak elbette, ama biz de karşılık bulacak mı muamma zaten plan olduğu buradan belli....

@TenTen Sen Bahadır Özdener'sin yoksa herşeyi tutturman mümkün değil

Ben değeri bilinmeyen ve henüz gün yüzüne çıkarılamamış, hikâye yazarlığının Elmaslarından biriyim. 😒🙂
Gürcü Kemal'i dikkatle izleyin. Zamanla daha çok alıntı yapıcam size. 😁

Yeni tanıtım çok konuşulmuş. Reyting daha da artar.

Yasemin Yazıcı, hesabında Sonia Savin diye bir güzellik ile fotoğraf paylaşmış hikayesinde. Dizimize gelebiliyor mu? Esma ya arkadaş olabilir bence