NOW Hudutsuz Sevda - Dizi Yorumları

100% haklısın.

Aksiyon tarafına alışacağız

Reactions: ömer karataş
Yeni kadında geldi. Umarım bunuda Halo'ya yazmazlar.

Fragmanın güzelliği, Mecnun'un vurulması
İşte Hudutsuz Sevda'mız var ise böyle olmalı ama Mecnun'suz olmaz çok bekledik biz onu
Yeni gelen oyuncular hemen dizinin merkezine yerleştirilmiş gibi, o konu canımı sıktı. Mecnun'un vurulması ve Halil İbrahim'in Zeynep'e "eve gidiyoruz" demesi iyiydi.

Yeni gelen oyuncular hemen dizinin merkezine yerleştirilmiş gibi, o konu canımı sıktı. Mecnun'un vurulması ve Halil İbrahim'in Zeynep'e "eve gidiyoruz" demesi iyiydi.
Maalesef buna ben EDHO'dan alışığım. Oyuncu girer raconunu Çakırbeyli'lere keser, bir kaç bölüme ölürdü
Hikayenin merkezine yerleşmelerini hissetmen de oyuncular sayesinde aslında kötü değil iyi bir şey

Bakın Engin Benli ve Erkan Can.... Bu adamlar BBCS'de harcandı. Ve şükür kü Bahadır Özdener iki karakteri de güzel yazıyor. Bu adamlardan birini ben EDHO'da izlemeye doyamadım, diğerini de şimdi Hudutsuz'da izliyorum. Tadını çıkarın lütfen.

Engin Benli konusunda katılmasam da Erkan Can konusunda katılıyorum. Tam bir karakter oyuncusu, her karakteri çok iyi giyiyor. Musa çok sempatik, Halil İbrahim ile karşılıklı sahnelerini bekliyorum.