NOW Hudutsuz Sevda - Dizi Yorumları

Teşkilat'ı netten takip ediyorum ama biz nasıl 6. Sezonunda EDHO övdüysek o dizide hak ediyor. Bu arada Hudutsuz yarın da yükselir reytinglerde, ama bu kafayla devam ederlerse 3. Sezon zor gelir. Gerçi yazarların ben neyin peşinde olduğunu anladım.

Can kardeş, ben bu adamların yazdığı her işi izledim. Bahadır tek de değil Raci de yazıyor Hudutsuz'u
En rezil işleri bu dizi
Edanur bebeği kaybetti ya Temel öldüğünde.

Ama asıl sıkıntı bu yazarların böyle dizi yazmayı nasıl kabul ettiler ? Bu ne rezillik ? Bu nasıl kalibre düşüklüğü ? Az önce Emre kardeşime de dedim bunların ne yapacağını biliyorum da neyse.
 
Ben o detayı kaçırmışım. Ama gerçekten sinir bozucu. 1. Sezon Nihat Marteni almaktı aldık, 2. Sezon ortaklarını getir hepsine kök söktürelim. Ama yok biz Didem izleyeceğiz. Dizide Bi Sema hakkıyla oynuyor, 1. Sezondan beri aynı hiç değişmedi kız. Ayrıca Marten ailesinin yeni lideri Nedime olduysa eğer o gücü onda neden göremiyoruz? Karı Leto olmaya takmış.
Dizi 2. Sezon direkt geçmişe dönüp Mecnun, Oğuz ve Halil İbrahimin özel kuvvetlerdeki görevlerini gösterse daha iyiydi.
 
Reactions: Alemdar
O Anlaşma artık imkansız denecek bir şey
Biz hayalini kursak bile EDHO başlamaz gibi bişey

Hudutsuzdaki aksiyonun az olması Yeraltı'ya ağırlık verdikleri içindir belki. Akıllara varsa Yeraltıyı atv'ye verirler.

Fatih Aksoy entrika yapmazsa kalbi durur adamcağızın 😂😂
 
Reactions: ömer karataş
Yeraltı projesi askıda diye duymuştuk.
 
Reactions: ömer karataş
Fragmanın etkisi ile bende yükseliş bekliyorum ama gelecek hafta tekrar düşer. İzleyicinin aklı ile dalga geçiyorlar. Ben ilk başlarda yapım şirketinin yurt dışı satışlarından dolayı böyle "ısmarlama" sahneler yazdırdığını düşünüyordum ama yanlış düşünmüşüm bence. Bahadır Özdener yazamıyor.
 
Reactions: ömer karataş
Yeraltı projesi askıda diye duymuştuk.
Evet aynen @ahmetbey Yeraltı şimdilik askıda. Hayata geçerse Medyapım ile olmayacakmış sanırım ve şimdilik bir hazırlık yok.
------

Yazmak için maaş almak için yazılan bir iş oldu Hudutsuz Sevda. Bahadır yazamıyor değil bu adamların yazamadığı bir şey yok... Aşk'ı aksiyon'u dram'ı en iyi bunlar yazar.... Ama bu dizi onlar için bir hiç hükmünde.
 
Reactions: ömer karataş
Dediğin gibi olay örgüsü yok adamda. Sezon finali sonrası gizli görev hikayesi ile devam etmek varken Didem'i tercih etti. Neyse, böyle devam etsin.
 
Reactions: ömer karataş
Kurtlar Vadisi ile Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi işleri yazmış birisi "maaş almak için" yazıyorsa yazmasın be aga. Hevesleniyoruz her seferinde kursağımızda kalıyor bir şeyler, orman sahneleri ile ilk 13 bölümü ile aklımda kalacak bir iş olmasını isterdim sadece.
 
Reactions: ömer karataş
Medyapım ile olmaması umut verici, Fatih Aksoy mafyatik diziyi bile bozar.

Hangi Yapım ile çalışacağı bellimi Bahadır Abi'nin

Örnek: Hudutsuz Sevda
NGM diye dediler twitter'da.

E ustam yapımcı Fatih Aksoy işte, o ne isterse onu yazdırıyolar. Belki de Bahadırlar, bilerek yapıyorlar dizi kalksınlar diye. Ama Fatih derse ki aşk olucak aksiyon çok az, öyle olacak. Yarı ortak olmaları tek söz sahibi yapmaz, çok az aksiyon olması sebebi de Bahadırların gönlü olsun diyedir.

Ama onlar bu statü'yü beğeniyorlarsa senin dediğin gibi YAZIKLAR OLSUN
 
Bize İnce Mehmed benzeri bir hikaye izlettiremediler. Gerçekten yazık...
 
Yeraltı olursa da farklı bir şey izleyeceğimizi düşünmüyorum ben. NGM de aynı çünkü.
NGM yine de senaristlerine saygı gösteriyor. Şimdi şöyle de bir mevzu var bunlar ortak giricek, yine NGM tek söz sahibi olmaz ve Bahadırlar da tek söz sahibi olmaz.

Ama Yeraltı da aşk yok, olsa da bu kadar değil. Tam biz KV/EDHO izleyicisi damarından.

Medyapım-Fatih Aksoy'da ne zaman rezillikler bitti ki ? Ya senarist anlaşmazlığı ya yönetmen ya oyuncu. Ama NGM bak Kardeşlerim'den illa ayrılmak isteyen Su Burcu ile yeniden çalıştı.
 
Reactions: ömer karataş
NGM en azından diğer yapim şirketlerine göre daha iyi, adamların en kötü dizisi bi tek Kaderimin Oyunu. Geriye kalan işleri hep tuttu yani

NGM'nin arası atv ile sıcak yaptıkları işlerde tutuyor, Aslında Yeraltı tam atvlik.
Mafya dizisi izleyeceksen atvde izleyeceksin, Now'a güven olmaz, O kadar dizi siparişi verdi. Nerden belli Hudutsuz'u harcamayacağı
 
Reactions: ömer karataş
İnan Hudutsuz Sevda harcansa Halzeyciler hariç kimse neden harcandı demez