Yüz vermez bu oğlan.buradan eve geçmişlerdir çatla
Yüz vermez bu oğlan.buradan eve geçmişlerdir çatla
istemek başarmanın yarısıdır en iyi sen bilirsinYüz vermez bu oğlan.
Milletin özel hayatını bırak da kendi derdine yan sen.istemek başarmanın yarısıdır en iyi sen bilirsinmiraç bacım %50 başarmış gibi zaten kalanını da halleder
sanane be bnm özel hayatımdanMilletin özel hayatını bırak da kendi derdine yan sen.
Olmayan şey için sanane diyemezsin kimseye.sanane be bnm özel hayatımdan
olmayan şeyle bu kadar ilgili olmanOlmayan şey için sanane diyemezsin kimseye.
Onunla ilgili değilim ki sen kendi derdine yan dedim, özel hayata getiren sensin.olmayan şeyle bu kadar ilgili olman
heyatım özel hayatını kamuya açık yaşayan sensinOnunla ilgili değilim ki sen kendi derdine yan dedim, özel hayata getiren sensin.
Aynen yaaaa. Kendine has hiçbir hayatı olmayıp başkalarının hayatlarına iftira ve hile ile salça olan biri söylüyor bunu da.heyatım özel hayatını kamuya açık yaşayan sensinben bir yere getirmedim durup dururken
en son sokak şeysi ve carpe diem ne diyem böyle diyorduAynen yaaaa. Kendine has hiçbir hayatı olmayıp başkalarının hayatlarına iftira ve hile ile salça olan biri söylüyor bunu da.
Tatlım ben en başından beri kimseye benzemem diyorum, sen kendini kandırmaya devam et.en son sokak şeysi ve carpe diem ne diyem böyle diyordubana iftira atanların sonu gasilhane yani
Biraz daha yüksekten uçarsan Ali rıza beyin konağına geri postalarım seniTatlım ben en başından beri kimseye benzemem diyorum, sen kendini kandırmaya devam et.
Yine bir yerlerde had bildiriyorsunuz star bey
Hayatım etrafta o kadar hadsiz var ki mecbur kalıyorum had bildirmeye.Yine bir yerlerde had bildiriyorsunuz star bey
sonunda kocayı oyaya kaptırıyor ezikkkk
Kendi de boş kalmıyor, ama sen hep boşsun onu napçaz.sonunda kocayı oyaya kaptırıyor ezikkkkhadi sana iyi geceler :sabah iş güç var
Starım bu had bildirmeye, yeni sezonumuz için hayırlı olsun. Biz de umarım reytinglerde had bildiririz sayenizde 💙Hayatım etrafta o kadar hadsiz var ki mecbur kalıyorum had bildirmeye.
Amin canım.Starım bu had bildirmeye, yeni sezonumuz için hayırlı olsun. Biz de umarım reytinglerde had bildiririz sayenizde 💙
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?