NOW Hudutsuz Sevda - Dizi Yorumları

Ekmek Teknesi evet. Ama HİS yayından kalktı sezon finali adıyla 😂

Reactions: Emre Ozansoy
Yeraltı'nın kanalı en geç 1.5-2 ay'a belli olur. Hemen bir kanal açıklanması beklemeyin, senaryo Eylül ayında revize edilecek zaten

Bu hafta dizinin yeni oyuncuları belli olacak, dizinin çekimleri önümüzdeki hafta başlıyor.

2. Sezon 35. Bölüm, 26 Eylül'de NOW'da

Sürecin bu kadar hızlı ilerleyeceğini zannetmiyorum. En iyi ihtimalle 3 Ekim'de izleriz ilk bölümü.
Sen bu forumda ya yeni vardın ya da yoktun. 2019 yılında EDHO Eylül başında çekilmeye başladı, yayın 1 Ekim için planlandı. İlk fragman 19 Eylül'de yakında diye paylaşıldı sonra ne mi oldu ? 20 Eylül'de Salı akşamı başlıyoruz dediler (24 Eylül Salı'dan bahsediyorum😂)

Bahadır Özdener'in koordinatör olduğu tüm diziler böyle agam.

O olayları elbette biliyorum ama yapım stoklu bölümler ile ilerlemek istiyor denildi. EDHO'nun yayınına bir hafta kala fragman gelmişti, o mesele halledilirse 26 yayın olur o ayrı.

Aksiyon olursa biliyorsun ekip özenle iş yaptığında iyi sahneler çıkarıyor ortaya, o yüzden bilemiyorum.
Aksiyon olmazsa 10 bölüm izler Hudutsuz'u bırakırım 😂 Yeraltı anca Ocak ayına yetişir eğer yapılırsa bu sezon
Yapılmadığı sürece Hudutsuz'a değer vericem, tabi ki halen daha Bahadır Özdener'in yapımı sonuçta.

Ama aksiyon olmazsa 10 bölüm veririm
Ama olacağından eminim, sağlam bölümler gelecek

Yeraltı şimdilik ertelendi.

Hudutsuz Sevda'nın senaryosu hazırlandı, bu sezon gerçekten ilk sezondan eser kalmayacak. İlk defa söylüyorum bomba gibi geliyor. Siz oyuncu kadrosu gelince, dizinin tanıtımlarından göreceksiniz.

Bahadır Özdener bu sezon istediği gibi yazacak

Yeni sezon bölümleriyle çok yakında NOW'dayız. @batuhankaralar @ömer karataş @ahmetbey @Angelica @Emre Ozansoy

belli ki aksiyon artacak beklediğimiz gibi yeraltı ertelendiğine göre hayırlısı olsun inşallah

Reactions: Alemdar
Reactions: ömer karataş