2x8 i izledim @sürgünüm bu @destere şoparı ile @Çiğdem- donu zillisi bu diziyi neden izlemiyor baksana sahneye
@sokak sanati sen de bak@mrt-06
önemli bir sahne değil konuşmuyorlar bile8 ve sezon arasını beraber izlicem. Beklesin biraz.
Beni bu konuya etiketleme melun daha başlamadım sezonabölüm süperdi @sürgünüm ün dediği gibi tam 10luk bölüm ama 9.5 veriyorum belki daha iyisini görürüz
neyse az izleyin de oyunculuk görün @Harunnn60 @mrt-06 @-potterhead- @Çiğdem- @sokak sanatiasher da katıldı cinayet teameemilysinclairi ezeceği hiç akılma gelmezid bonnie ile birlikte psikopat çift oldular resmen
annaliesenin kafası nasıl çalışıyor öyle insan hayret ediyor 😱
nate bakalım napacak
christpoher kim acaba wesse neden wes oldu
çinkli kıza kalacak her şey gibi
Viola'ya uzun saç yakışmış gibi sanki .bölüm süperdi @sürgünüm ün dediği gibi tam 10luk bölüm ama 9.5 veriyorum belki daha iyisini görürüz
neyse az izleyin de oyunculuk görün @Harunnn60 @mrt-06 @-potterhead- @Çiğdem- @sokak sanatiasher da katıldı cinayet teameemilysinclairi ezeceği hiç akılma gelmezid bonnie ile birlikte psikopat çift oldular resmen
annaliesenin kafası nasıl çalışıyor öyle insan hayret ediyor 😱
nate bakalım napacak
christpoher kim acaba wesse neden wes oldu
çinkli kıza kalacak her şey gibi
sexi artırmışlar bariz şekilde ama bozulma yokBeni bu konuya etiketleme melun daha başlamadım sezonaBozulma oldu mu geçen sezona göre?
son bölüm 9.8 almış bakalım kaçta sabitlenecek@destere ye nanik@OzaN @-potterhead- @sürgünüm @sokak sanati
http://www.imdb.com/title/tt5075866/
@Tolstoyevski seviyordu bu tarz müzikleri galiba ben de sevdim final sahnesine koymalarındandır belki
sen de gidip ne bulmuşsun biraz alçaktan uçMüzik çok düz olmuş yani sürekli aynı tonda ve biraz pasif, tabi diziyi baştan sona izlemiş olsaydım çok sevebilirdim ama şimdi kuru geliyor.Şunun gibi efsanevi tondakilere açığım;
4.4 te sabitlenir ilk oyverenler baskülün fanatik kesim, asıl oylar sonra geliyorson bölüm 9.8 almış bakalım kaçta sabitlenecek@destere ye nanik@OzaN @-potterhead- @sürgünüm @sokak sanati
http://www.imdb.com/title/tt5075866/
@Tolstoyevski seviyordu bu tarz müzikleri galiba ben de sevdim final sahnesine koymalarındandır belki
hala 9.84.4 te sabitlenir ilk oyverenler baskülün fanatik kesim, asıl oylar sonra geliyor
bir hafta sonra bak şimdi belli olmaz bir ara the flash da 9.8 di imdb de bir hafta sonra aynı bölüm 8 e düşmüştü istersen @Çiğdem- e sor süpürgeli kız eğer yalan söylemezse benim dediğimi doğrulayacaktırhala 9.8
hayırr düşmedi hatta bu sezonda 9.7 falan aldığımız bölüm yine oldu biz 9 üğstü puan çok alıyoruz bölümlerimizdebir hafta sonra bak şimdi belli olmaz bir ara the flash da 9.8 di imdb de bir hafta sonra aynı bölüm 8 e düşmüştü istersen @Çiğdem- e sor süpürgeli kız eğer yalan söylemezse benim dediğimi doğrulayacaktır
bir hafta sonra bak şimdi belli olmaz bir ara the flash da 9.8 di imdb de bir hafta sonra aynı bölüm 8 e düşmüştü istersen @Çiğdem- e sor süpürgeli kız eğer yalan söylemezse benim dediğimi doğrulayacaktır
kız çiğdem bence sen başla bu diziye bak baklavanın hası var hem de sütlü değil bitter baklavahayırr düşmedi hatta bu sezonda 9.7 falan aldığımız bölüm yine oldu biz 9 üğstü puan çok alıyoruz bölümlerimizde
hahah bune bee midem bulanı vllakız çiğdem bence sen başla bu diziye bak baklavanın hası var hem de sütlü değil bitter baklava
ırkçılıktan sana dava açılmalı.sshahah bune bee midem bulanı vlla
hayrr bee kasların şekli hoşuma gitmedi yumurtalıklar gibi bir tuhaf görünüyorırkçılıktan sana dava açılmalı.ss
seninkiler gibi barbie kası değil pis.sshayrr bee kasların şekli hoşuma gitmedi yumurtalıklar gibi bir tuhaf görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?