Tolstoyevski
Emekli
- Reaksiyon puanı
- 39,955
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
Alternatif final diye bir bölümü olduğunu bilmiyordum, o yüzden zaten günlerce sinirden kendime gelememiştim hayal kırıklığından dolayı. 😱 Yakında bakarım o bölüme.@bazinga @Tolstoyevski diziyi şimdi bitirdim. Siz de benim gibi alternatif finali gerçek final olarak kabul edin bence
Robin'i karakter olarak severdim. Ama koca 9 sezon sonunda mutlu olması gereken en son karakterdi. Ted'e yaptıkları ortada aynı zamanda Barney'e de attığı büyük kazıklar var. Barney'i sevgilisinden ayırıp sonra hiçbir şey olmamış gibi yüzüne bakmaya devam etmesi bile rezillik.
Sonrasında Tolsto hocama katılıyorum çok bencil. Sırf işi için Barney'i ordan oraya sürüklüyor sonra kötü adam yine Barney oluyor hadi ordan. İlk final kesinlikle rezalet. Ted anneleriyle nasıl tanıştıklarını anlatacak ve ölümüyle bitirecek çocuklarda gram göz yaşı, duygusallık olmayacak yaaaa annemi boşver git Robin teyzeyle evlen diyecekler. Bu finali ancak Robin fan boyları yazardı herhalde. Zaten gelen tepkilerden ne kadar saçmaladıklarını kendileri de anlamış olacaklar ki alternatif final yayınlamışlar ve bana göre gerçek final alternatif final