Dizinin İlk uç bölümünü izledim bu dizinin getirdiği yenilik ve bizim reaksiyon dizisinin anlamadigi şey bu kadar karışık bir senaryonun herkesin anlaması için bir anlatıcıya ihtaç duyması , bu açıdan çok zekice
Tabi klasik Amerikan formatı devam ediyor her bolum bir sorun ve o sorunu alt eden ve her bolum birini yiyen bir adam. yendiği kişilerin ya açığı var ya da duygusal zaafı. Kevney speacy hep boyle saldırıyor ve avliyor rakibini. bu bakımdan da tipik tipik bir amerikan dizisi herkesin zaafı yada da açığı olur mu?????
Ama psikolojik zaafları çok iyi kullanıyor ve inandırıcı bu bakımdan diğer amerikan dizilerinden ayrılıyor duyguyu iyi yakalıyor
Bence en büyük basarisi amerikan derin devletini gizleyip amerikan siyaseti kirli dedirterek siyasete güveni sifirliyor. keveny speacy nin yaptığı seyi bir kişinin yapması imkansiz mesela ulkenin en iyi egitimcilerini buluyor taslak hazirlatiyor. buyuk basari bunu tek basina bir siyasi yapabilir mi ???bunlar derin devlet işleri . bu yapilan kirli isleri siyasete yıkarak amerikan siyasetin kirli gösteriyor. Buna da
@destere gibi arkadaşlar inanmış durumda))) bu açıdan çok basarili)))
Bir kaç bölüm daha izleyecegim ama dizinin akışı belli oldu. Zaafları ve açıkları kulan rakibi ye her bölüm ayni şeyi izleyeceğiz. Ben sevmiyorum boyle amerikan dizilerini. Her hafta bir rakip yenemezsin rakiple uğraşmak uzun sürer ve sen rakibi yenmek için adim ararsın elinde patlar. Kısacası hayat sen plan kurarken başına gelenlerdir.