- Reaksiyon puanı
- 51,338
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
1x10 (Final)
Çok ilginç bir final oldu. Final dedim çünkü bu noktadan sonra devam edeceğini sanmıyorum. Devam etse bile farklı adda, farklı formatta olur.
Bölümün başında dizinin tiyatral yanı belki de ilk kez bu kadar çok hissedildi.
IMDb'den 9.8 puan almış ama o kadar iyi bir bölüm olduğuna kesinlikle katılmıyorum.
8+ /10
Çok ilginç bir final oldu. Final dedim çünkü bu noktadan sonra devam edeceğini sanmıyorum. Devam etse bile farklı adda, farklı formatta olur.
Bölümün başında dizinin tiyatral yanı belki de ilk kez bu kadar çok hissedildi.
Sylvia'ya kızdım dizi boyunca ama biraz olsun hak verdim bu bölümde. Berbat bir baba, sorunlu bir aileden çıkmış. Onun için Horace and Pete's mekanının kötü şeyler ifade etmesi gayet anlaşılabilir. Tabii bu Pete için nefret beslemesini açıklamıyor.
Pete'in geri gelmesine sevinmiştim de yani niye öldürdü Horace'ı gerçekten çok enteresan. Mantıklı bir gerekçe bulamadım ben.
Horace ile ilgili Alan Alda'dan dinlediğimiz hikayeyi bir de Steve Buscemi'den dinlemek iyiydi.
Pete'in geri gelmesine sevinmiştim de yani niye öldürdü Horace'ı gerçekten çok enteresan. Mantıklı bir gerekçe bulamadım ben.
Horace ile ilgili Alan Alda'dan dinlediğimiz hikayeyi bir de Steve Buscemi'den dinlemek iyiydi.
IMDb'den 9.8 puan almış ama o kadar iyi bir bölüm olduğuna kesinlikle katılmıyorum.
8+ /10