Showtime Homeland - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Saul reyisin bir olayı kalmadı gibi geçen sene adını unuttuğum başkan adayı ile olan atışmaları falan güzeldi de bu sene ona ne senaryo çıkarabilirler bilmiyorum.
aynen
Saul'la vedalaşması bile soğuktu
Saul'un karısı nereliydi

S04B04 izledim

Biraz tempo, biraz kafa karişikliliği, biraz gizem, biraz nefret ettirmece. Herbişey vardı.

Carrie'nin videodaki adamı bulması ve bizim Ayhan'ın amcasıyla bulaşması biraz tempoluydu.

Saul reyiz dizide olacak gibi ama onun sahnelerinde niyeyse bi sıkılarak izledim hatta boş boş baktim. Geri sarıp tekrar izleyesim gelmedi bile.

Carrie yine yaptı yapacağini Ayhan'ı baştan çıkardı.Aynada kendine baktiğimda anlamiştim neyse Brody'e de aynı taktiği yapmişti. İşini böyle yüzdürüyor demek.

Yorumlatacak pek bişeyi yoktu aslında. Isınma turları diyip susuyoruz. 7/10

Son düzenleme:
4x4

Keşke dört dörtlük bir bölüm olsaydı ama vasat bir bölümdü maalesef.

Önceki üç harika yılın (hatta 2.5 da neyse) hatrına izlemeye devam ediyoruz ama nereye kadar bilemiyorum.

Aayan'lı sahneler neredeyse tek ilgi çekici sahnelerdi bölümde de sondaki Carrie'nin yaptığı neydi ya teyzesi yaşında kadınsın.

6/10

@Forumdash dördüncü bölümü izledin galiba.
Harbiden yaa ben napmişim öyle!!! Bölüm sıkıcı olunca bölümün sayısını da yanliş yazmişim.

diziye bir türk oyuncu katılmış terörist rolünde
@sürgünüm @Forumdash @OzaN
Jenerikte gördüm Numan Acar diye biri katılmış.
Ben jeneriğe de pek dikkat etmiyorum.Bu seneki değişmiş sadece onu fark ettim.
Ama adam şuymuş http://www.imdb.com/name/nm1485637/ ve

@OzaN
Ayhan'ın emmisi çıktı adam

Tanıdık geliyor sanki bir yerlerden. Berlin Kaplanı'nda falan varmış.

Jenerik bile kötü olmuş ya en çok bozan dizilerde Lost, How I Met Your Mother falan derken yeni örnek Homeland olacak gibi.

Tanıdık geliyor sanki bir yerlerden. Berlin Kaplanı'nda falan varmış.

Jenerik bile kötü olmuş ya en çok bozan dizilerde Lost, How I Met Your Mother falan derken yeni örnek Homeland olacak gibi.
Gidişat öyle ama ben s03xb05 'deki bi olay bekliyorum. Umarım beklentim boşa çıkmaz.

4x4

Dizinin hareketleneceğini, durumun durağandan pozitife geçeceğini düşünüyorum. Hep böyle gitmez, gitmemeli.

Carrie....Allah cezanı versin. Ruhunu CIA'e satmışsın kızım sen! 4 sezondur aşıktım sana oysaki! Neden bunu bana yaptın ha?! Seni yelloz!

Kızların efendi adam yerine terörist tercihi zalimsin Carrie
Brody yaşıyor mu bunu senaristlerden başkası bilemez ama benim fikrim bu sezon olmasa da ilerki sezonlarda geri döneceği şeklinde, üşüyoruz reyis.

Aayan'ın takibi sırasında 'badem geldi badem' sesi duyuldu.
Başka türkçe ifadeler de vardı.

@xemrexxx Numan Acar, Taliban lideri Haisman Haqqani'yi oynuyor olabilir.

7.5/10

S04B05 izledim

Bu bölüm daha iyiydi. Ama sonda çıkan fragman gibiyse 6.bölüm haftayı iple çekiyorum

Carrie napıyorsun bacım ya!!!!
Pişman olsan da kar etmez

Saul reyizi kaçirdilar, bi adamı takip edemedi reyiz dedik bide

Fara iyice dikkatimi çekiyor. Daha çok sahneleri artsın istiyorum

7/10

4x5

Carrie Mathison adama din değiştirir din.

Bu Carrie ve Aayan arasında gerçekten garip bir ilişki var. Carrie hanım napıyorsunuz? Siz bir çocuğun peşinden koşarken millet arkanızdan bin tane iş çevirdi. Neyseki Quinn lafı gediğine koydu da bir oh dedik.

Saul Berenson amcamıza bu kadar basit yakalanmak yakışmadı. Git dağda bayırda marshmallow kızart senin neyine ajanlık..

7.5/10

S04B06 izledim

[HASHTAG]#Homeland[/HASHTAG] hiç şaşirtmadı ve dediğim gibi 5.bölümden sonra tavan yaptı

Carrie bizim Ayhan'a pasaportunu filan verdi etti eyledi hatta diziye kurmaca aksiyon bile kattı
Ama Ayhan'cığı ölümden kurtaramadı.

Ayhan amcası tarafından öldüren çok saf bir tıp öğrencisiydi!

Haqqani nasıl bi adam kendini iyileştirenin canını alıyor
Çocugun vurulmasını hiç beklemiyordum. Saul'u da kaçırdı
Ayhan'cık ölünce Carrie'nin gözü hiçbişeyi görmedi az daha Saul'u da öldürttecekti

Bu arada telefon kulubulerinden dinlemeleri uzaydan takip etmeler filan beni de kıllandırıyor
Acaba gerçek hayatta bu teknolojiler var mı?

Bölüm iyiydi, sezondan istediğimizi aldık bu bölüm haftaya yine tempo düşer ama bu bölüm 9/10 puanı kaptı