aynenSaul reyisin bir olayı kalmadı gibi geçen sene adını unuttuğum başkan adayı ile olan atışmaları falan güzeldi de bu sene ona ne senaryo çıkarabilirler bilmiyorum.
Saul'la vedalaşması bile soğuktu Saul'un karısı nereliydi
aynenSaul reyisin bir olayı kalmadı gibi geçen sene adını unuttuğum başkan adayı ile olan atışmaları falan güzeldi de bu sene ona ne senaryo çıkarabilirler bilmiyorum.
Bilmem. Yabancı mıydı ki?aynen
Saul'la vedalaşması bile soğuktuSaul'un karısı nereliydi
Bilmem. Yabancı mıydı ki?
Pakistanlı filan sanıyordumHani bunlar ev arıyorlar yaa karısının vatan özlemi çeker filan belki Saul reyizde oraya atanır filan
Ama benziyor onlara kara karaPakistanlı mı yok daha neler, değildir bence.
Oynayan kadının biyografisine baktım da yarı İngiliz yarı Hintli miş galiba. Dizide nasıldır bilmiyorum ama Amerikalıdır bence.Ama benziyor onlara kara karaHintli de olabilir? oralara benziyor
İşte diyorum kadında bi oralılık varOynayan kadının biyografisine baktım da yarı İngiliz yarı Hintli miş galiba. Dizide nasıldır bilmiyorum ama Amerikalıdır bence.
Jenerikte gördüm Numan Acar diye biri katılmış.
Harbiden yaa ben napmişim öyle!!! Bölüm sıkıcı olunca bölümün sayısını da yanliş yazmişim.@Forumdash dördüncü bölümü izledin galiba.
Ben jeneriğe de pek dikkat etmiyorum.Bu seneki değişmiş sadece onu fark ettim.Jenerikte gördüm Numan Acar diye biri katılmış.
Tanıdık geliyor sanki bir yerlerden. Berlin Kaplanı'nda falan varmış.Harbiden yaa ben napmişim öyle!!! Bölüm sıkıcı olunca bölümün sayısını da yanliş yazmişim.
Ben jeneriğe de pek dikkat etmiyorum.Bu seneki değişmiş sadece onu fark ettim.
Ama adam şuymuş http://www.imdb.com/name/nm1485637/ ve
@OzaN
Ayhan'ın emmisi çıktı adam
Gidişat öyle ama ben s03xb05 'deki bi olay bekliyorum. Umarım beklentim boşa çıkmaz.Tanıdık geliyor sanki bir yerlerden. Berlin Kaplanı'nda falan varmış.
Jenerik bile kötü olmuş ya en çok bozan dizilerde Lost, How I Met Your Mother falan derken yeni örnek Homeland olacak gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?