S.G.A.T.
Emekli
Pardon sen yorum yazmışsın zaten.Bölüm yok ki daha.
yok o sorun değil de çok üstüne düşüyorsun. Emek var ortada. hem de bayağı anladığmız kadarıyla ama hayat o kadar düzgün değil ki.Pardon sen yorum yazmışsın zaten.
O kadar da değil ya. Geceleri 2 saat falan uğraşıyorum oyalanarak orada burada. O da bazı geceler.yok o sorun değil de çok üstüne düşüyorsun. Emek var ortada. hem de bayağı anladığmız kadarıyla ama hayat o kadar düzgün değil ki.Aylarca gece gündüz kitap yazıp 50 tane kopya satamayan yazarlar var.Çok klişe oldu ama öyle.Neyse merakla bekliyoruz.
Onu net bir şekilde anladık zaten.O kadar da değil ya. Geceleri 2 saat falan uğraşıyorum oyalanarak orada burada. O da bazı geceler.
Benim demek istediğim hani diğer diziler gibi 20-30 dakikada yazılmış bi şey değil.
Bence çok hit almaz. İnsanlar hep şimdi kafam dağınık sonra okurum diye diye bölümleri okumaz diye düşünüyorum. :/Onu net bir şekilde anladık zaten.Haftanın en çok hit alan yapımı olur zaten.Tam tarih ne zaman?
Forumda ne hit ne mesaj sayı. Tek şey kaliteyi gösterir o da Harika sayısı. Beğendim ve ya güldürdün bunların çoğu geçiştirmelik. Bak Kanlı Ay'daki Harika sayısına. Yanına yaklaşan yok.Bence çok hit almaz. İnsanlar hep şimdi kafam dağınık sonra okurum diye diye bölümleri okumaz diye düşünüyorum. :/
Yarın gündüz inşallah
Aynen öyle. Ben de öyle düşünüyorum. Bir şey harika alıyorsa o iş iyidir.Forumda ne hit ne mesaj sayı. Tek şey kaliteyi gösterir o da Harika sayısı. Beğendim ve ya güldürdün bunların çoğu geçiştirmelik. Bak Kanlı Ay'daki Harika sayısına. Yanına yaklaşan yok.
Merakla bekliyoruzÖzel davet mi bekliyorsunuz ey ahali?!!!
@sokak sanati @Doğu @cookies @Harunnn60 @dizi kolik @xBUGRAx @Billy Kane @cookies @Thequeer @batuhankaralar @-KADİR- @Çiğdem- @Sherlock @xemrexxx @denizz19 @S.G.A.T. @Ahmad
İnsan hatır için de olsa bakar.
O kadar emek vermişiz. Şaka değil, günlerimizi harcamışız şu işe
@yatutarsa @sokak sanati @mrt-06 @Yakamoz-Asi @ozgur2113 @cookies @Polat Şaşmaz @Billy Kane @Çiğdem- @Arslan Bey @pompy @Maskeli Fedai @Yiğitt @takas @-KADİR- @xemrexxx @denizz19 @Aserat @Harunnn60 @vadikızı @yatutarsa @mrt-06 @Billy Kane @tolgab @turkuazz @S.G.A.T. @xBUGRAx @Yiğitt @papuleoo @RüzgarGülü @dizi kolik @berkann @OzaN @Tzira @MayısKralı @Thequeer @dreamy @Tolstoyevski @mesmeso61 @Ahmad @batuhankaralar @YıldırıM @dizi kolik @turkuazz @S.G.A.T. @Tolstoyevski @MasacRE- @Forumdash @Sherlock @yaprak96 @eskici
Ne korkusu 😱.En son 2 yıl önce okumuştum ben bu diziyi. Korkudoluydu belki yine okurum
Daha samimi bir şey yazsaydın keşkeMerakla bekliyoruz
Teşekkür ederimEtiketi yeni görüyorum bildirim gelmemiş maalesef okuycam inşallah başarılar😉
Ne korkusu 😱.
Daha çok
Duygusal
Daha samimi bir şey yazsaydın keşke
Teşekkür ederim
Ne korkusu 😱.
Daha çok
Duygusal
Teşekkür ederim
Ne korkusu 😱.
Daha çok
Duygusal
Teşekkür ederim
Bugün çok müsait olamayacağım gibi. Ama biraz zaman bulunca düzenlemeli yapıp yayınlarım inşallah.rica ederim ilk bölüm ne zaman inşallah
Tabii ki. Gerilim, korku gibi şeyler de birer duygudur.Sen öyle hissederek yazmış olabilirsin ama gerilim ve korku vardı.
Sen öyle hissederek yazmış olabilirsin ama gerilim ve korku vardı.
"İç monolog" ve "bilinç akışı" anlatım tekniklerininin kullanıldığı, duygularınızı harekete geçirecek bir hikaye
HİSSİKABLELVUKU
BİR KATİLİN HİKAYESİ
ÇOK YAKINDA!
Bugün çok müsait olamayacağım gibi. Ama biraz zaman bulunca düzenlemeli yapıp yayınlarım inşallah.
Tabii ki. Gerilim, korku gibi şeyler de birer duygudur.
Zaten oraya yazdım, tabii okuduysan. Eminim okumuşsundur çünkü tamamını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?