Herkesin kendinden bir parça bulacağı bir hikaye bu.Şahsen teşekkürler ama okumayacağım demek için girmiştim. Açık sözlülüğü severim
Lakin o açıklama kısmında yani adamın hikayesinde bir parça buldum ondan dolayı takip edeceğim.
Bundan sonra beni etiketlemeyi unutma lütfen @XanTier
Bu gece yada yarin gece yayinla bu aksam ve yarin aksam televizyon izlemeyecegim. Senin senaryoyu okumakla gecirmek isterim bos vaktimi madem uzun tam bana goreHerkesin kendinden bir parça bulacağı bir hikaye bu.
Bu gece olmaz. Önce bi tanıtım tamamlansın bugün içinde, herkes görsün. Yarın yayınlarımBu gece yada yarin gece yayinla bu aksam ve yarin aksam televizyon izlemeyecegim. Senin senaryoyu okumakla gecirmek isterim bos vaktimi madem uzun tam bana gore
Tamam. Yarini sabirsizlikla bekliyorum ozamanBu gece olmaz. Önce bi tanıtım tamamlansın bugün içinde, herkes görsün. Yarın yayınlarım
Kötü de değil, çok kötü demek?Hepsinin tek bir konuda olması cidden çok kötü bir karar bana göre, bunun dışında merakla bekliyorum kurgusu harika.
Tabii ki, uzun uğraşlar ve arayışlar sonunda ona karar kıldımBekliyoruz. Yazı fontunu çok beğendim.
Bence daha fazla olabilirdiXanTier bu gece yayinliyormusun ? forumdanda baya izleyici kaptin gibi bide endiseliydin
Ozaman sana sunu diyeyim : Aza kanaat etmeyen çoğu hiç bulamaz.Bence daha fazla olabilirdi