- Reaksiyon puanı
- 8,283
- Puanı
- 1,061
HİSSİKABLELVUKU
Geri Dönüyor!
Geri Dönüyor!
2014'te ilk bölümü yayınlanan ve büyük beğeni toplayan, ardından (forumu da bırakmamla) rafa kaldırılan Hissikablelvuku 3 yıl aradan sonra geri dönüyor!
Bu nicedir bekleyen yazıda adını bilmediğimiz, belki de hiçbir zaman öğrenemeyeceğimiz bir adamın hikayesi anlatılmakta. Yaşadıklarından sonra aklını kaybettiği şüphesiyle akıl hastanesine kapatılmış, 1 yıl boyunca orada kaldıktan sonra artık iyileştiği düşüncesiyle de taburcu edilmiş, 30’lu yaşlarında birisidir. İyileştiği düşüncesiyle salınsa da sağlıklı düşünebilen birisi değildir.
Nitekim, kullanması gereken ilaçları kullanmayı bırakmış, gitmesi gereken kontrolleri aksatmış bir insan.
Aylardır her gün akşama kadar evde kalıp neredeyse her gece sokaklarda yürüyen, sabaha karşı eve dönüp ancak uyuyabilen bir insan.
Yemek yemeyi bile aksatan, bütün o yardım eli uzatan tanıdıklarına, hatta o çok sevdiği kız kardeşine bile sert tepkiler verip çevresinden uzaklaştırmış bir insan.
Sevdiklerini kaybetmiş bir insan.
Sevgisini kaybetmiş bir insan.
İki çocuğu toprağa mahkûm olmuş bir insan.
İkinci ruhu, karısı yatağa mahkûm olmuş bir insan.
Her geçen gün hevesle ölümünü bekleyen bir insan.
İkinci ölümünü…
"İç monolog" ve "bilinç akışı" anlatım tekniklerininin kullanıldığı, duygularınızı harekete geçirecek bir hikaye
HİSSİKABLELVUKU
BİR KATİLİN HİKAYESİ
ÇOK YAKINDA!
BİR KATİLİN HİKAYESİ
ÇOK YAKINDA!
Artık bildiğimiz/hatırladığımız Hissikablelvuku'dan çok daha farklı ve evrilmiş bir dizi ile karşınızdayım. Aslında buna bir dizi demek çok doğru olmayacak, daha çok hikaye demeyi tercih ediyorum. Bu nedenle diğer dizilerden/senaryolardan daha farklı bir şekilde yayınlayacağım. "Hissikablelvuku | 1. Sezon" konusu altında 1. sezon bölümleri tek tek ve alt alta yayınlanacak. Konu bütünlüğünü korumak ve bölümler arasında kopukluk olmasını engellemek için böyle olmasını uygun gördüm. Okuyunca siz de mantıklı bulacaksınız diye düşünüyorum. Bölüm olarak yorumlanacak bölümler pek yok tam olarak, sadece bölümlere ayrılmış bir hikaye var ortada. O yüzden bütün bölümlerin tek bir konuda olmasına karar verdim.
Daha fazla bilgi için: TIKLA (Açılmayanlar için 42. Mesaj)
Epey emek verdiğim bu işin forumda ilgi görmesi benim tek dileğim.
© 2017 Hissikablelvuku
Son düzenleme: