eTV Hissikablelvuku: Bir Katilin Hikayesi | Bölüm 4

Umuyorum ki okuyacaksın, her ne kadar 2 saattir online olmasan da
Gece okuyamadim kusura bakma ama hemen simdi okuyorum

Eline saglik @XanTier yine cok güzel bir bölüm olmus
senin dizin de baya uzun ama cok akici ilerliyor o yüzden raatca okuyabiliyorum hatta daha da uzun olsa yine okurum

Son düzenleme:
Gece okuyamadim kusura bakma ama hemen simdi okuyorum

Eline saglik @XanTier yine cok güzel bir bölüm olmus
senin dizin de baya uzun ama cok akici ilerliyor o yüzden raatca okuyabiliyorum hatta daha da uzun olsa yine okurum
Bundan sonra birazcık daha uzun yapmayı planlıyorum %20-30 kadar. Fazla sıkıştırınca olay azalıyor bu sefer kısa olması için.

Tamamen Arapça

Hissi-kablel-vuku.
Kabl önce, önceden demek. Yani vukuyu önceden sezmek, Türkçesi direkt olarak "önsezi"
Biraz Arapca bilgim var ama tam tercümesini yapamadim o yüzden sordum
Türkce anlamiyla da gayet güzel bir isim olmus

Biraz Arapca bilgim var ama tam tercümesini yapamadim o yüzden sordum
Türkce anlamiyla da gayet güzel bir isim olmus
Sırf ilginç bir isim olduğu için seçmedim zaten. Bu bölümle de isminin anlamı biraz ortaya çıkmış oldu

Sırf ilginç bir isim olduğu için seçmedim zaten. Bu bölümle de isminin anlamı biraz ortaya çıkmış oldu
İlginc olmasi icin sectigini düsünmedim zaten dizinin ismini ilk gördügümde muhtemelen arapcadir ve bir anlami vardir diye düsünmüstüm sormak bugüne kismet oldu

Çorbada tuzum olsun benimde

söz vermiyeyim ama inşallah uygun bir zamanımda okurum
Yorum da yaparak tuzdan fazlasını kattın

Güzel bir serüven olacak bu seri, diğer yapımlardan biraz farklı. Umarım bir gün zaman bulursun.

Yorum da yaparak tuzdan fazlasını kattın

Güzel bir serüven olacak bu seri, diğer yapımlardan biraz farklı. Umarım bir gün zaman bulursun.
konuya girmekte reyting galiba yani tıklamak
zaten yorumuda fazla olsun diye kattım.
Eylülde okurum inşallah

işe ozaman başlıyorum ve yolda oyalanacak birşeyler lazım bana. Buradaki senaryoları okuyarak vakiti geçiririm

Diğer yapımlardan kastın nedir
Adalet Peşinde, Halkın Polisi, Yürüyen Ölüler vs.

Hissikablelvuku'yu art arda okursan eğer çok daha etkili olur düzenli takip edenlere oranla. Şanslısın