eTV Hissikablelvuku: Bir Katilin Hikayesi | Bölüm 4

Umuyorum ki okuyacaksın, her ne kadar 2 saattir online olmasan da :T:
Gece okuyamadim kusura bakma ama hemen simdi okuyorum :A

Eline saglik @XanTier yine cok güzel bir bölüm olmus :D senin dizin de baya uzun ama cok akici ilerliyor o yüzden raatca okuyabiliyorum hatta daha da uzun olsa yine okurum :A

Son düzenleme:
Gece okuyamadim kusura bakma ama hemen simdi okuyorum :A

Eline saglik @XanTier yine cok güzel bir bölüm olmus :D senin dizin de baya uzun ama cok akici ilerliyor o yüzden raatca okuyabiliyorum hatta daha da uzun olsa yine okurum :A
Bundan sonra birazcık daha uzun yapmayı planlıyorum %20-30 kadar. Fazla sıkıştırınca olay azalıyor bu sefer kısa olması için. :D

Sırf ilginç bir isim olduğu için seçmedim zaten. Bu bölümle de isminin anlamı biraz ortaya çıkmış oldu :D
İlginc olmasi icin sectigini düsünmedim zaten dizinin ismini ilk gördügümde muhtemelen arapcadir ve bir anlami vardir diye düsünmüstüm sormak bugüne kismet oldu :D

Çorbada tuzum olsun benimde :A
söz vermiyeyim ama inşallah uygun bir zamanımda okurum :)
Yorum da yaparak tuzdan fazlasını kattın :A
Güzel bir serüven olacak bu seri, diğer yapımlardan biraz farklı. Umarım bir gün zaman bulursun. :D

Yorum da yaparak tuzdan fazlasını kattın :A
Güzel bir serüven olacak bu seri, diğer yapımlardan biraz farklı. Umarım bir gün zaman bulursun. :D
konuya girmekte reyting galiba yani tıklamak :A zaten yorumuda fazla olsun diye kattım.
Eylülde okurum inşallah :A
işe ozaman başlıyorum ve yolda oyalanacak birşeyler lazım bana. Buradaki senaryoları okuyarak vakiti geçiririm :Z

Diğer yapımlardan kastın nedir :A
Adalet Peşinde, Halkın Polisi, Yürüyen Ölüler vs. :A

konuya girmekte reyting galiba yani tıklamak :A zaten yorumuda fazla olsun diye kattım.
Eylülde okurum inşallah :A
işe ozaman başlıyorum ve yolda oyalanacak birşeyler lazım bana. Buradaki senaryoları okuyarak vakiti geçiririm :Z
Hissikablelvuku'yu art arda okursan eğer çok daha etkili olur düzenli takip edenlere oranla. Şanslısın :A