Bölümler önceden hazır olmasa olabilirdi de her şey belli. Yine de bakıp duruma göre bir şeyler düşünebilirim sen de o arada okuma işini halledersin.Kadroya beni al okuyayım.
Bölümler önceden hazır olmasa olabilirdi de her şey belli. Yine de bakıp duruma göre bir şeyler düşünebilirim sen de o arada okuma işini halledersin.Kadroya beni al okuyayım.
Birkaç güne yayınlanır yeni bölüm.Öyle yapmaya çalışıyorum valla rüyanın detaylarını merakla bekliyorum bakalım bu işin onu nereye varıcak bu arada senaryo adı hissikablelvuku ne demek
Bizim adamın kankasına isim vermeyi düşünüyordum ben de tam bu aralarKadroya beni al okuyayım.
Birkaç güne yayınlanır yeni bölüm.
Önsezi demek.
Bizim adamın kankasına isim vermeyi düşünüyordum ben de tam bu aralar
Hemen okuyorumBirkaç güne yayınlanır yeni bölüm.
Önsezi demek.
Bizim adamın kankasına isim vermeyi düşünüyordum ben de tam bu aralar
Soru dışında eleştiri olmaması iyi bir şey. Eleştirmek için eleştirmiş havası veriyor. 😛 Demek ki her şey yolundaÇok karışık bir bölüm olmuş açıkçası. @XanTier
Öncelikle yine anlatım tarzın olsun her şey çok güzel ama adam yine çok soru sormaya başladı. Geçen bölüm dengeyi iyi kurmuştun.
Onun dışında bu adam hikayeyi farklı bir yöne taşıyacak gibi duruyor. Şu zaman atlaması olayını açıklasan birazcık daha kafam karıştı orada.
Afişi kim yaptıysa eline sağlık bayıldım.
Başrolde ki elemanın adı ne bu aradaSoru dışında eleştiri olmaması iyi bir şey. Eleştirmek için eleştirmiş havası veriyor. 😛 Demek ki her şey yolunda
8 gün sonrası ile ilgili bir rüya gördü, ama gerçekte 8 gün sonrasına vardığımızda neler olacak göreceğiz. Rüyanın devamı da gelecek bölümde.
Ben yaptım 😎😎 Kaliteli diziye kaliteli afiş
Harun olabilir 😛Başrolde ki elemanın adı ne bu arada
Beni diziye dahil et. En çok destek veren benim.Harun olabilir 😛
Adı yok. Zaten tanıtımda "Bu nicedir bekleyen yazıda adını bilmediğimiz, belki de hiçbir zaman öğrenemeyeceğimiz bir adamın hikayesi anlatılmakta" cümlesi geçiyordu
Şöyle ayaküstü ölecek bir adama ihtiyaç olursa sokarım seniBeni diziye dahil et. En çok destek veren benim.
Edeple fısıldamam lazım ama unutmaŞöyle ayaküstü ölecek bir adama ihtiyaç olursa sokarım seni
Kulağına fısıldamayı eksik etmem ama
Öyle küçük zaman atlamalarına takılmaVeeee? @XanTier nolduda uyandı? Yada noldu da uyudu bu m*l herif
Hayır kafasına biimi vurdu filan diye bi endişelendim gece elim ayagım titedi tansiyonum düştüÖyle küçük zaman atlamalarına takılma
Her dakikayı da yazmam mı gerekiyor? Sıkıcı olur öyle, böyle gizemli oluyor biraz
Öyle bir entrika yok, adamı kaybetti eve döndü uyudu diye düşünebiliriz şimdilik. Altında bir şey varsa eğer, (hani var demiyorum 😛) varsa çıkar belki ortayaHayır kafasına biri mi vurdu filan diye bi endişelendim gece elim ayagım titredi tansiyonum düştü
Entrikasız hikaye tuzsuz yemek gibi bu bölüm çok sasuktuÖyle bir entrika yok, adamı kaybetti eve döndü uyudu diye düşünebiliriz şimdilik. Altında bir şey varsa eğer, (hani var demiyorum 😛) varsa çıkar belki ortaya
Entrikasız hikaye tuzsuz yemek gibi bu bölüm çok sasuktuÖyle bir entrika yok, adamı kaybetti eve döndü uyudu diye düşünebiliriz şimdilik. Altında bir şey varsa eğer, (hani var demiyorum 😛) varsa çıkar belki ortaya
Bu gece okuyacagim@eskici @RüzgarGülü @dizi kolik @Thequeer @dreamy @Polat Şaşmaz @emree-29 @vadikızı
@takas sadece beğenmekle olmaz.
@Billy Kane Konuya gelip başka mesajı beğenmek ama ses etmemek ayıp değil mi?
@Çiğdem- Söz vermiştin
@Harunnn60 Sen de söz vermiştin
@Forumdash Sen söz vermedin, ama hiç uğramıyosun
Umuyorum ki okuyacaksın, her ne kadar 2 saattir online olmasan daBu gece okuyacagim
Tabii ki. Hatırlatma işini çok iyi yaparım benUzun olduğu için akşam okuyayım biraz. Bana hatırlat ama lütfen Melih. @XanTier