Lanet kalp dinlemez...Adamın çocuklarından bahsedeceğim çünkü. Hiçbir şey hissetmezseniz duyugusuz, taş kalpli falansınızdır yani.![]()
Lanet kalp dinlemez...Adamın çocuklarından bahsedeceğim çünkü. Hiçbir şey hissetmezseniz duyugusuz, taş kalpli falansınızdır yani.![]()
Tamam, bu konuda sana tam yetki veriyorum, eğer finalden sonra cevaplanmamış soru varsa (buraya parantez açıyorum; kasti cevaplanmamış sorular hariçHepsine Eyvallah ama "Hiçbir şeyi unutmayacağım çünkü ben, merak etmeyin" lafını hatırlatırım.
![]()
Eğer Hissi'yi okuyacaksınız, o kalbi evcilleştimeye mecbursunuz.Lanet kalp dinlemez...
Cadılarla ilgili bir bağlantı kurarsan ortak bölüm çekeriz.Tamam, bu konuda sana tam yetki veriyorum, eğer finalden sonra cevaplanmamış soru varsa (buraya parantez açıyorum; kasti cevaplanmamış sorular hariç) her türlü eleştiri, yerme, karalama kampanyasını başlatabilirsin
Eğer Hissi'yi okuyacaksınız, o kalbi evcilleştimeye mecbursunuz.
Daha bu adamın aşk geçmişi var...
Aşk'tan büyük duygu mu var söyle bana!..
Senin dizinde zamanında televizyonda yayınlanmış efsanevi bir dizi olarak bir sahneye yer verebilirsinCadılarla ilgili bir bağlantı kurarsan ortak bölüm çekeriz.![]()
Şey yaparım "O" kişi, dizinin fanı olur.Senin dizinde zamanında televizyonda yayınlanmış efsanevi bir dizi olarak bir sahneye yer verebilirsin![]()
Geçenki gibi başka konudan cevap verebilir. Bizim sayemizde @pompy reyting kazanıyor@sokak sanati konuna gelmez boşuna içine çekmeye çalışma.![]()
Öyle mi oldu, hahah.Geçenki gibi başka konudan cevap verebilir. Bizim sayemizde @pompy reyting kazanıyor![]()
https://fav10.net/forum/threads/halkın-polisi-8-sezon-3-bölüm-240-bölüm.270480/#post-3125605Öyle mi oldu, hahah.![]()
Evet örneğini konumda yaşadım dün.
aaa aklımdan çıkmış@eskici @RüzgarGülü @dizi kolik @Thequeer @dreamy @Polat Şaşmaz @emree-29 @vadikızı
@takas sadece beğenmekle olmaz.
@Billy Kane Konuya gelip başka mesajı beğenmek ama ses etmemek ayıp değil mi?
@Çiğdem- Söz vermiştin
@Harunnn60 Sen de söz vermiştin
@Forumdash Sen söz vermedin, ama hiç uğramıyosun
@eskici @RüzgarGülü @dizi kolik @Thequeer @dreamy @Polat Şaşmaz @emree-29 @vadikızı
@takas sadece beğenmekle olmaz.
@Billy Kane Konuya gelip başka mesajı beğenmek ama ses etmemek ayıp değil mi?
@Çiğdem- Söz vermiştin
@Harunnn60 Sen de söz vermiştin
@Forumdash Sen söz vermedin, ama hiç uğramıyosun
3'ü okuyup da 4'ü okumamazlık mı yapacaksın? Ayıpaaa aklımdan çıkmış3.bölümü sadece okumadım onada şimdi bakacam
![]()
zaten ilk önce dördü okumustumya3'ü okuyup da 4'ü okumamazlık mı yapacaksın? Ayıp![]()
Pompy dizisi değil bu, azıcık ciddiye al.zaten ilk önce dördü okumustumya![]()
aa ben sana 1.bölüme bakıyorum şuan dedim sende onları boşver yeni bölümü oku dedin onu okuyup yorumladım sonrada 1.bölüme bak demeye başladınPompy dizisi değil bu, azıcık ciddiye al.Sırayla okuman lazım
![]()
Onlar lafın gelişiydi, çünkü onların reytingi ölçülmüştü ve bu daha ölçülmediği için öyle dedim.aa ben sana 1.bölüme bakıyorum şuan dedim sende onları boşver yeni bölümü oku dedin onu okuyup yorumladım sonrada 1.bölüme bak demeye başladın![]()
![]()
![]()