Gece okuyamadim kusura bakma ama hemen simdi okuyorumUmuyorum ki okuyacaksın, her ne kadar 2 saattir online olmasan da![]()
Eline saglik @XanTier yine cok güzel bir bölüm olmus
Son düzenleme:
Gece okuyamadim kusura bakma ama hemen simdi okuyorumUmuyorum ki okuyacaksın, her ne kadar 2 saattir online olmasan da![]()
Bundan sonra birazcık daha uzun yapmayı planlıyorum %20-30 kadar. Fazla sıkıştırınca olay azalıyor bu sefer kısa olması için.Gece okuyamadim kusura bakma ama hemen simdi okuyorum
Eline saglik @XanTier yine cok güzel bir bölüm olmussenin dizin de baya uzun ama cok akici ilerliyor o yüzden raatca okuyabiliyorum hatta daha da uzun olsa yine okurum
![]()
Cok iyi olur uzunlugunu yavas yavas arttir benceBundan sonra birazcık daha uzun yapmayı planlıyorum %20-30 kadar. Fazla sıkıştırınca olay azalıyor bu sefer kısa olması için.![]()
Şu ana kadar 900 kelime civarı oluyordu. Bunu 1200 yapmaya çalışacağım.Cok iyi olur uzunlugunu yavas yavas arttir bence![]()
Ben attim diye hatirliyorum atmamis miyim dur hemen atayimŞu ana kadar 900 kelime civarı oluyordu. Bunu 1200 yapmaya çalışacağım.
Bi beğeni ya da Harika atmadan gitme bölümeBunlar hep reyting dilenciliği
![]()
Sayende 0.2 reyting daha kazandım, çok teşekkür ediyorumBen attim diye hatirliyorum atmamis miyim dur hemen atayim![]()
Reyting sistemi baya degismis anlasilan begeniler de mi reyting getiriyormusSayende 0.2 reyting daha kazandım, çok teşekkür ediyorum![]()
Benim Hissi hep Harika alınca ben getirttimReyting sistemi baya degismis anlasilan begeniler de mi reyting getiriyormus![]()
İyiymisBenim Hissi hep Harika alınca ben getirttim![]()
İyiymisbu arada senin dizinin ismini de cok begeniyorum farkli ve güzel bir isim arapcayla baglantisi var sanirim
![]()
Tamamen ArapçaNesini beğendiniz isminin, 2.sınıf Türk korku filmi ismi gibi.![]()
Biraz Arapca bilgim var ama tam tercümesini yapamadim o yüzden sordumTamamen Arapça
Hissi-kablel-vuku.
Kabl önce, önceden demek. Yani vukuyu önceden sezmek, Türkçesi direkt olarak "önsezi"![]()
Sırf ilginç bir isim olduğu için seçmedim zaten. Bu bölümle de isminin anlamı biraz ortaya çıkmış olduBiraz Arapca bilgim var ama tam tercümesini yapamadim o yüzden sordumTürkce anlamiyla da gayet güzel bir isim olmus
![]()
İlginc olmasi icin sectigini düsünmedim zaten dizinin ismini ilk gördügümde muhtemelen arapcadir ve bir anlami vardir diye düsünmüstüm sormak bugüne kismet olduSırf ilginç bir isim olduğu için seçmedim zaten. Bu bölümle de isminin anlamı biraz ortaya çıkmış oldu![]()
Çorbada tuzum olsun benimdeSayende 0.2 reyting daha kazandım, çok teşekkür ediyorum![]()
Yorum da yaparak tuzdan fazlasını kattınÇorbada tuzum olsun benimde
söz vermiyeyim ama inşallah uygun bir zamanımda okurum![]()
Yorum da yaparak tuzdan fazlasını kattın
Güzel bir serüven olacak bu seri, diğer yapımlardan biraz farklı. Umarım bir gün zaman bulursun.![]()
konuya girmekte reyting galiba yani tıklamakYorum da yaparak tuzdan fazlasını kattın
Güzel bir serüven olacak bu seri, diğer yapımlardan biraz farklı. Umarım bir gün zaman bulursun.![]()
Adalet Peşinde, Halkın Polisi, Yürüyen Ölüler vs.Diğer yapımlardan kastın nedir![]()
Hissikablelvuku'yu art arda okursan eğer çok daha etkili olur düzenli takip edenlere oranla. Şanslısınkonuya girmekte reyting galiba yani tıklamakzaten yorumuda fazla olsun diye kattım.
Eylülde okurum inşallah
işe ozaman başlıyorum ve yolda oyalanacak birşeyler lazım bana. Buradaki senaryoları okuyarak vakiti geçiririm![]()
Adalet Peşinde, Halkın Polisi, Yürüyen Ölüler vs.
Hissikablelvuku'yu art arda okursan eğer çok daha etkili olur düzenli takip edenlere oranla. Şanslısın![]()