İlk gün yayınlanmıştı zaten iki bölüm birden. Hayır okumuyosun, insan bi inceler ne var ne yok diye.
@Forumdash gibiyim konuya çok ilgiliyim.
İlk gün yayınlanmıştı zaten iki bölüm birden. Hayır okumuyosun, insan bi inceler ne var ne yok diye.
Neyse, zaten pişman olunca görüşürüz. Efsane olduğum zaman yüzüne bile bakmıcam@Forumdash gibiyim konuya çok ilgiliyim.
Bu gece diye düşünmüştüm ama önce eve gelmem lazım.@XanTier yeni bolum ne zaman kardes
Yeni bir dislike daha kazandınEtv demek neyse okumam artık projeni amoutrdhkds
Ben de diziyi bıraktım maalesef yanlış seçim yaptı.Etv demek neyse okumam artık projeni amoutrdhkds
Ben de diziyi bıraktım maalesef yanlış seçim yaptı.
Ben de diziyi bıraktım maalesef yanlış seçim yaptı.
ÇOK DA UMRUMDA!!Rakip kanala reyting gitmesin gidelim biz
Yürüyen Ölüler 2. bölümde kalmıştın devam edersen kalırım.ÇOK DA UMRUMDA!!
Gitmeyin reyting benim için kan gibi. Olmazsa yaşayamam
ÇOK DA UMRUMDA!!
Gitmeyin reyting benim için kan gibi. Olmazsa yaşayamam
TamamYürüyen Ölüler 2. bölümde kalmıştın devam edersen kalırım.
İkna olmuyorsunuz ki godoman bey. Çok godomansınız yetişemiyorum sizeTanıtımını bile gecememissin. Bölüm ilgi görmemiş. Erken final yapabilir keşke başlamadan godoman destekçiler yani ben gibi kişiler bulsaydın.
Abovvv bu yılan dile düştün artık intihar bile edersin.Tanıtımını bile gecememissin. Bölüm ilgi görmemiş. Erken final yapabilir keşke başlamadan godoman destekçiler yani ben gibi kişiler bulsaydın.
Bekliyorum. 🙂
İkna olmuyorsunuz ki godoman bey. Çok godomansınız yetişemiyorum size
Yarın okurum, bugün değil. Önce eve gelmem lazım
Ayyyy. Bu forumun bu entrikaları beni öldürüyorPompy'nin kanalı yada başka bi kanal olsa okurdum ama bu kanala karşı ayrı bi antipatim var bundan dobra ki bölümlere yorum bile yapacağımı sanmıyorum.
Bu saatte dışarlarda niye sürtüyorsun.Yarın okurum, bugün değil. Önce eve gelmem lazım
Güldür Güldür Show gibi.Bi dizi düşün ki özetini geçemiyor. Reelde olsa dalga konusu olurdu.
Hani bu akşam yeni bölumu vardı? @Aserat reklam yapıyoduAyyyy. Bu forumun bu entrikaları beni öldürüyor
Çok popiyim 😎Bu saatte dışarlarda niye sürtüyorsun.
Güldür Güldür Show gibi.
Eve gelince inşallahHani bu akşam yeni bölumu vardı? @Aserat reklam yapıyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?