@Harunnn60 Pehlemesini özlemişsin anlasılanAa ben oyunu bırakcam sanırım2.bölüm diye izlediğim şey canımı çok sıktı. Bişey de anlaşilmiyor malasef
@MasacRE filmi izlemiş. Dizi çok değişik bişey. Filmle aynı mı acaba diyorumsen diziyi izle bi görcen aynı soruyu sen de sorcan
İyice karışmış ortalık@MasacRE Önerdiğinden dolayı h azırlıklıydım zatenAma film afişinden dolayı boşa heves etmişimŞimdi ya bizi beklersin yada kütüğü ikna et önce bunu izleyelim sonra onu biz onla izlerizSizin kararınıza göre bişi ederiz sonra diyorkı benle dizi izlemiyorsunuz diye carlıyor
Sanki Materialsı konuşurken senle günceldesin gibi geldi banaİyice karışmış ortalıkŞimdi durum şu. Forumdash diziyi izliyor. Ben filmi izledim. O filmi izleyecek ben diziyi. İkisini de izleyince ancak yapabileceğiz gibi ne kadar farklı olduğunu
Bu arada ben Dark Materials da izlemedim Forumdash, orada da bir yanlışlık olmuş
Watchmen Forumdash'ın dediğine göre beyin yakan bir diziymiş. Varsa başka dizi listenizde izleyin siz onu. Çiğdem bunu sevmeyecek yani çünkü belli
Haftaya Witcher dizisi varmış. O da kafamı karıştırdı benimSanki Materialsı konuşurken senle günceldesin gibi geldi banabence siz watchmeni izleyin. Siz onu izlerken ben Titansla oyalanırım. Materials ayın 22sinde bitiyormuş hem tüm bölümü Netflix dizisi gibi izleriz
Ben netflix uyeliği alcam 1 ocaktaHaftaya Witcher dizisi varmış. O da kafamı karıştırdı benimOnu mu izlesek acaba topluca önce
Neyse bakalım o zaman ya, şimdiden plan yapınca olmuyor zatenBen netflix uyeliği alcam 1 ocaktaBeren witcher dracula Fatih dizlerini netflixten çıkarcamo yuzden 1 hafta gecikmeli izlerim
İzle mutlaka daha iyiFinalde şey olduklarını duymuştum ama izleyecem mutlaka
22ye kadar ben serbestimNeyse bakalım o zaman ya, şimdiden plan yapınca olmuyor zaten
İyice karışmış ortalıkŞimdi durum şu. Forumdash diziyi izliyor. Ben filmi izledim. O filmi izleyecek ben diziyi. İkisini de izleyince ancak yapabileceğiz gibi ne kadar farklı olduğunu
Bu arada ben Dark Materials da izlemedim Forumdash, orada da bir yanlışlık olmuş
Watchmen Forumdash'ın dediğine göre beyin yakan bir diziymiş. Varsa başka dizi listenizde izleyin siz onu. Çiğdem bunu sevmeyecek yani çünkü belli
Bence birlikte izleyeceğimiz dizi öncelik olsun forumdash sen ben @Harunnn60 ve diğerleri yanı mesala bu konudakı dizi gibi yada baska bulursanızda olur beyin yakan olmasına sende alıstık o sıkıntı değil ama birlikte izlicemiz dizi olması iyi olur forumdash diğerini izlemiş olması işi bozuyor22ye kadar ben serbestimsiz bacımla anlaşin @Çiğdem
Materials izlersek bi hafta son bölümü beklerizBence birlikte izleyeceğimiz dizi öncelik olsun forumdash sen ben @Harunnn60 ve diğerleri yanı mesala bu konudakı dizi gibi yada baska bulursanızda olur beyin yakan olmasına sende alıstık o sıkıntı değil ama birlikte izlicemiz dizi olması iyi olur forumdash diğerini izlemiş olması işi bozuyorOnunda izlemedi bişi olsun bu konudakı gibi yada baska bişi
Kütük @MasacRE derse izleriz ama bence senlede birlikte izlicemiz bişi olsun başka bir diziden daha bahsediyordu sende bize sormadand aha dizi izleme ayollMaterials izlersek bi hafta son bölümü bekleriz22sine kadar watchmeni izleyin bence
Eee buldunuz mu cnmBence birlikte izleyeceğimiz dizi öncelik olsun forumdash sen ben @Harunnn60 ve diğerleri yanı mesala bu konudakı dizi gibi yada baska bulursanızda olur beyin yakan olmasına sende alıstık o sıkıntı değil ama birlikte izlicemiz dizi olması iyi olur forumdash diğerini izlemiş olması işi bozuyorOnunda izlemedi bişi olsun bu konudakı gibi yada baska bişi
Ooo sen yarı yolda bırakacaksanAa ben oyunu bırakcam sanırım2.bölüm diye izlediğim şey canımı çok sıktı. Bişey de anlaşilmiyor malasef
Allahtan 4-5te bırakmadımOoo sen yarı yolda bırakacaksan
Er çüş hangi oyunu dublaj çıkmışAllahtan 4-5te bırakmadımtürkçe dublaj çıkarsa belki bakarım. En azından ses olur
Dublajlı çıkarsa dedimEr çüş hangi oyunu dublaj çıkmışBahanelere başladın sanki, tam neden bıraktığınj açıkla bakalım
O ama sony ve PS nin en en özel oyunu, onu diyeceğini biliyordumDublajlı çıkarsa dedimuncharted diye oyunun var. Onun 3. Oyununu yegenimle izliyorduk. Onda var o oyun. 1 2 3 seri dublajlıysa harikabi arastır sen.
Öbur konuda yazdım
Biz beklemede kalalım @Forumdash la @MasacRE karar veremiyorlar napacaklarınaEee buldunuz mu cnm
Mahsenci hangisiBiz beklemede kalalım @Forumdash la @MasacRE karar veremiyorlar napacaklarına
Bu arada Eliteyi izleyelim senle daha mahsenci dizi gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?