@Harunnn60 Pehlemesini özlemişsin anlasılanAa ben oyunu bırakcam sanırım 2.bölüm diye izlediğim şey canımı çok sıktı. Bişey de anlaşilmiyor malasef
@MasacRE filmi izlemiş. Dizi çok değişik bişey. Filmle aynı mı acaba diyorum sen diziyi izle bi görcen aynı soruyu sen de sorcan
İyice karışmış ortalık Şimdi durum şu. Forumdash diziyi izliyor. Ben filmi izledim. O filmi izleyecek ben diziyi. İkisini de izleyince ancak yapabileceğiz gibi ne kadar farklı olduğunu@MasacRE Önerdiğinden dolayı h azırlıklıydım zaten Ama film afişinden dolayı boşa heves etmişim Şimdi ya bizi beklersin yada kütüğü ikna et önce bunu izleyelim sonra onu biz onla izleriz Sizin kararınıza göre bişi ederiz sonra diyorkı benle dizi izlemiyorsunuz diye carlıyor
Sanki Materialsı konuşurken senle günceldesin gibi geldi bana bence siz watchmeni izleyin. Siz onu izlerken ben Titansla oyalanırım. Materials ayın 22sinde bitiyormuş hem tüm bölümü Netflix dizisi gibi izlerizİyice karışmış ortalık Şimdi durum şu. Forumdash diziyi izliyor. Ben filmi izledim. O filmi izleyecek ben diziyi. İkisini de izleyince ancak yapabileceğiz gibi ne kadar farklı olduğunu
Bu arada ben Dark Materials da izlemedim Forumdash, orada da bir yanlışlık olmuş
Watchmen Forumdash'ın dediğine göre beyin yakan bir diziymiş. Varsa başka dizi listenizde izleyin siz onu. Çiğdem bunu sevmeyecek yani çünkü belli
Haftaya Witcher dizisi varmış. O da kafamı karıştırdı benim Onu mu izlesek acaba topluca önceSanki Materialsı konuşurken senle günceldesin gibi geldi bana bence siz watchmeni izleyin. Siz onu izlerken ben Titansla oyalanırım. Materials ayın 22sinde bitiyormuş hem tüm bölümü Netflix dizisi gibi izleriz
Ben netflix uyeliği alcam 1 ocakta Beren witcher dracula Fatih dizlerini netflixten çıkarcam o yuzden 1 hafta gecikmeli izlerimHaftaya Witcher dizisi varmış. O da kafamı karıştırdı benim Onu mu izlesek acaba topluca önce
Neyse bakalım o zaman ya, şimdiden plan yapınca olmuyor zatenBen netflix uyeliği alcam 1 ocakta Beren witcher dracula Fatih dizlerini netflixten çıkarcam o yuzden 1 hafta gecikmeli izlerim
İzle mutlaka daha iyiFinalde şey olduklarını duymuştum ama izleyecem mutlaka
22ye kadar ben serbestim siz bacımla anlaşin @ÇiğdemNeyse bakalım o zaman ya, şimdiden plan yapınca olmuyor zaten
İyice karışmış ortalık Şimdi durum şu. Forumdash diziyi izliyor. Ben filmi izledim. O filmi izleyecek ben diziyi. İkisini de izleyince ancak yapabileceğiz gibi ne kadar farklı olduğunu
Bu arada ben Dark Materials da izlemedim Forumdash, orada da bir yanlışlık olmuş
Watchmen Forumdash'ın dediğine göre beyin yakan bir diziymiş. Varsa başka dizi listenizde izleyin siz onu. Çiğdem bunu sevmeyecek yani çünkü belli
Bence birlikte izleyeceğimiz dizi öncelik olsun forumdash sen ben @Harunnn60 ve diğerleri yanı mesala bu konudakı dizi gibi yada baska bulursanızda olur beyin yakan olmasına sende alıstık o sıkıntı değil ama birlikte izlicemiz dizi olması iyi olur forumdash diğerini izlemiş olması işi bozuyor Onunda izlemedi bişi olsun bu konudakı gibi yada baska bişi22ye kadar ben serbestim siz bacımla anlaşin @Çiğdem
Materials izlersek bi hafta son bölümü bekleriz 22sine kadar watchmeni izleyin benceBence birlikte izleyeceğimiz dizi öncelik olsun forumdash sen ben @Harunnn60 ve diğerleri yanı mesala bu konudakı dizi gibi yada baska bulursanızda olur beyin yakan olmasına sende alıstık o sıkıntı değil ama birlikte izlicemiz dizi olması iyi olur forumdash diğerini izlemiş olması işi bozuyor Onunda izlemedi bişi olsun bu konudakı gibi yada baska bişi
Kütük @MasacRE derse izleriz ama bence senlede birlikte izlicemiz bişi olsun başka bir diziden daha bahsediyordu sende bize sormadand aha dizi izleme ayollMaterials izlersek bi hafta son bölümü bekleriz 22sine kadar watchmeni izleyin bence
Eee buldunuz mu cnmBence birlikte izleyeceğimiz dizi öncelik olsun forumdash sen ben @Harunnn60 ve diğerleri yanı mesala bu konudakı dizi gibi yada baska bulursanızda olur beyin yakan olmasına sende alıstık o sıkıntı değil ama birlikte izlicemiz dizi olması iyi olur forumdash diğerini izlemiş olması işi bozuyor Onunda izlemedi bişi olsun bu konudakı gibi yada baska bişi
Ooo sen yarı yolda bırakacaksanAa ben oyunu bırakcam sanırım 2.bölüm diye izlediğim şey canımı çok sıktı. Bişey de anlaşilmiyor malasef
Allahtan 4-5te bırakmadım türkçe dublaj çıkarsa belki bakarım. En azından ses olurOoo sen yarı yolda bırakacaksan
Er çüş hangi oyunu dublaj çıkmış Bahanelere başladın sanki, tam neden bıraktığınj açıkla bakalımAllahtan 4-5te bırakmadım türkçe dublaj çıkarsa belki bakarım. En azından ses olur
Dublajlı çıkarsa dedim uncharted diye oyunun var. Onun 3. Oyununu yegenimle izliyorduk. Onda var o oyun. 1 2 3 seri dublajlıysa harika bi arastır sen.Er çüş hangi oyunu dublaj çıkmış Bahanelere başladın sanki, tam neden bıraktığınj açıkla bakalım
O ama sony ve PS nin en en özel oyunu, onu diyeceğini biliyordum bir kez de tamam Harun de ya hep karşımdasın..Dublajlı çıkarsa dedim uncharted diye oyunun var. Onun 3. Oyununu yegenimle izliyorduk. Onda var o oyun. 1 2 3 seri dublajlıysa harika bi arastır sen.
Öbur konuda yazdım
Biz beklemede kalalım @Forumdash la @MasacRE karar veremiyorlar napacaklarınaEee buldunuz mu cnm
Mahsenci hangisiBiz beklemede kalalım @Forumdash la @MasacRE karar veremiyorlar napacaklarına
Bu arada Eliteyi izleyelim senle daha mahsenci dizi gelecek