HBO His Dark Materials - Dizi Yorumları

Malasef ilk bölüm bakmiştim. Gerisi gelmedi. Watchmene baslarken bunlara da haber et beyinleri yansın
Filmini izledin mi sen onun? Ben geçenlerde açtım izledim hem de extended cut mı neydi 3.5 saat
@Çiğdem @dreamy Watchmen izliyoruz toplanın beyinleri yakıcaz

Filmini izledin mi sen onun? Ben geçenlerde açtım izledim hem de extended cut mı neydi 3.5 saat
Çok niyetlendim ama aramadım hala
bitince bakarım belki. Şimdi dizi hakkında en kücük bişey söylese spoi sayılır
filmi izlersen daha rahat izlersin belki

Reactions: MasacRE
Çok niyetlendim ama aramadım hala
bitince bakarım belki. Şimdi dizi hakkında en kücük bişey söylese spoi sayılır
filmi izlersen daha rahat izlersin belki
Ben önce onu aradan çıkarayım dedim, onu izledim ama diziye başlamadım sonra
Ama güzeldi film, diziyi de izleyince ikisini karşılaştırıırm benzerliklerini farklılıklarını

Reactions: Forumdash
Ben önce onu aradan çıkarayım dedim, onu izledim ama diziye başlamadım sonra
Ama güzeldi film, diziyi de izleyince ikisini karşılaştırıırm benzerliklerini farklılıklarını
Film zamanında tutmamış aanırım
izlediysen filmi senin beyin pek yanmaz ama @Çiğdem ve @Harunnn60 fena olacaklar

izlediysen filmi senin beyin pek yanmaz ama @Çiğdem ve @Harunnn60 fena olacaklar
Film öyle pek beyin yakıcı değildi ya
Tuttu diye biliyorum film, tabi o zaman bu kadar çok süper kahraman filmi yoktu ortada belki ondan şimdikiler kadar izlenmemiştir

Reactions: Forumdash
Yok bu beyin yakan dizilerden değil sanırım, korkmana gerek yok

Bu iyi işte, çıkarmayın başımıza başka dizi
Aaa vlla @Harunnn60 la dizi izlemeye açız şuan @MasacRE beyin yakan dizilerine bile tamamız yanı bu fırsattan getirin tuhaf dizilerinizi

Bu konuda olan 2-3 bölüme biticekmiş isterseniz bitince bakarız @MasacRE şu bahsettiği dizide hemfikir olursanız bakarız @Maskeli Fedai de izlettirinde onuda yaşadığını bilsin forum halkı

Watchmen daha önce bitiyor. İlk onu izleyelim, sonra bunu

Ayrıca Castle Rock da var. Yeni dizi istiyordun işte al o da yeni bir dizi
@Maskeli Fedai

Reactions: Çiğdem
Haydaaa... Dizinin puanı 8'in üstüne çıksa izleyeceğim ama çıkmıyor inatla. Çık artık be kardeşim çık 8'i üstüne. Sen HBO dizisisin büyük düşün...
Bölüm puanları 9'un üstünde geziyor yarısı falan. Dizinin puanı da ulaşır yakında 8'e merak etme

Reactions: MEnes