Siz ancak Hande'min eskilerini oyuncu yaparsınızKiz biz bunlara verdiğimiz paraya toplasan köşedeki yan roldeki kadir doğulu Ka etmiyor![]()
Borana mafya mıAaa Murat gibi Boran da kaybolmasın şu oğlana mafya çekin ecünnü dizilerine kaçmasın yine![]()
![]()
![]()
Siz ancak Hande'min eskilerini oyuncu yaparsınızKiz biz bunlara verdiğimiz paraya toplasan köşedeki yan roldeki kadir doğulu Ka etmiyor![]()
Borana mafya mıAaa Murat gibi Boran da kaybolmasın şu oğlana mafya çekin ecünnü dizilerine kaçmasın yine![]()
![]()
![]()
Aaa Vatanım Sensinde de süt çocuğunu oynamıyorya sert bir komutanı oynuyorSiz ancak Hande'min eskilerini oyuncu yaparsınızSizde sivrilirse biz deneriz sonra
Ümit Şenol'u da deneyin bakim
Borana mafya mıSaçını kesince nasıl tipi var yukarda görülüyor. O surattan nasıl mafya tipi beklersin. Suratı gördükçe yanına geçip ensesine vurasım var
![]()
Tek sıkıntısı bıyık ben ilk bölümlerde takma bıyık sanmıştım yapıştırılmış gibi duruyorduKsotumden kurtarıyor![]()
92 doğumluymuş ben den 1 yaş küçükBu hadsizin yaşı kaç başı kaç ne komutanı ya,komutan mı görmedik![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sonradan uzatmiştirTek sıkıntısı bıyık ben ilk bölümlerde takma bıyık sanmıştım yapıştırılmış gibi duruyordu
![]()
![]()
![]()
Böyle çömez ezik birine komutan rolü vermek çok saçma
Böyle çömez ezik birine komutan rolü vermek çok saçma![]()
Şimdi Forumdash sana uyup dalga geçiyor ama Ay yapıma gelirse ozaman görücem Faruk beyin yorumlarınıSonradan uzatmiştir![]()
Ay yapım tekrar bunu almaz öyle bi hataya düşmezŞimdi Forumdash sana uyup dalga geçiyor ama Ay yapıma gelirse ozaman görücem Faruk beyin yorumlarını![]()
![]()
![]()
Aaa zaten rezil etmişler oğlanları o halleri çok kötüydüAy yapım tekrar bunu almaz öyle bi hataya düşmez![]()
Şimdiki hallerinden iyidirAaa zaten rezil etmişler oğlanları o halleri çok kötüydü![]()
Şuan ki harikaysa,harika olmayan hali nasıl olur kim bilir ıyyyyyyyŞuankı hali harika![]()
![]()
![]()
Mafya tipi yok diyorumŞimdi Forumdash sana uyup dalga geçiyor ama Ay yapıma gelirse ozaman görücem Faruk beyin yorumlarını![]()
![]()
![]()
Aaa on da hiç yok İçerde den gıcıktım kendisineMafya tipi yok diyorumKemale bak mesela Çukurda
![]()
VS'den gelen cocugu diyom bee.. Adı neydi o zibidininAaa on da hiç yok İçerde den gıcıktım kendisine![]()
![]()
![]()
Aaa CelasunVS'den gelen cocugu diyom bee.. Adı neydi o zibidinin![]()
Mafyaya yakışmıyor diyorum beeAaa CelasunOnu mu seviyorsun 😱
Yine saflık anlama kıtlığı maksimum düzeydeMafyaya yakışmıyor diyorum beeNe yedin sen bu akşam bacım
![]()